2777
2789
عنوان

خانم های آویزون 🙃

1017 بازدید | 63 پست

هر وقت میام نی نی سایت با ابعاد جدیدی از جامعه آشنا میشم.  تاپیک پربازدید 😑 

یه لحظه وسط این بحث و دعواها حس سبک بودن و آویزون بودن بهتون دست نمیده ؟ 

کاملا طبیعیه آدم بخواد با نامزدش بره بیرون و توقع داشته باشه براش خرج کنه ولی خجالت نمی کشید واقعا ؟؟ هفته قبل میوه های استوایی خریده برات حالا سر شام باهاش چونه میزنی ؟ من اینطوری برداشت کردم که زندگیت مسابقه است ، هر چی بیشتر بکَنی از شوهرت جلوتری 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه بنده خدا هم راضی بوده به شام خریدن ولی  خانم ساندویچ و پیتزا رو به رسمیت نمیشناسه

اگه میخواست نخره حالا یه چیزی

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

من ۲۲ سالم بود نامزد کردم قبلش هم ۳ سال دوست بودم با شوهرم ، تو دوران دوستی میخواست واسم چیزی بخره عصبی میشدم میگفتم من لازم ندارم تو واسم خرج کنی . تو دوران نامزدی هم بازم روست نداشتم واسم خرج اضافی بکنه همه چی در حد عادی و معقول بود . بعد ازدواجم بازم همینه . خرج خورد و خوراک و لباس و تفریح و همه چی مشخصه واسمون دنبال جیب بری هم نیستم . اصلا هم خسیس نیست 

خیلی اون خانوم پر توقع و لوس و بچه بود به خاطر یه شام مسخره بازی در آورده بود

قول بهت میدم ک خودش عقل نداره اینم بقیه مثل مامانش و خواهر و خاله و این اطرافیان خاله زنک بهش یاد میدن ک مثلا سیاست داشته باشه از شوهرش پول بکنه و بخواد واسش خرج کنه 

قول بهت میدم ک خودش عقل نداره اینم بقیه مثل مامانش و خواهر و خاله و این اطرافیان خاله زنک بهش یاد می ...

چی بود قضیه؟ترکیده تاپیکش؟

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خوب کاری میکنن.مرد خرج نکنه برای یکی دیگه خرج میکنه

نگفتیم خرج نکنه ولی هر چیزی اندازه داره . آدم سر پیتزا و ساندویچ میزنه شوهرشو بلاک میکنه ؟ حالم بهم میخوره از آدمای پولکی و ندید بدید 

تازه بنده خدا هم راضی بوده به شام خریدن ولی خانم ساندویچ و پیتزا رو به رسمیت نمیشناسهاگه میخواست نخ ...

والا همونا هم خوشمزن

چرا اینطور کرد😂😐

لطفاً اگر دیدید نظرم خوب بوده تاپیک های منم بیاید