2777
2789
عنوان

غذای سفر

473 بازدید | 50 پست

سلام دوستای گل.خسته نباشید...میشه بهم بگید چه غذاهایی فاسد نمیشه برای توی راه؟؟؟؟به غیراز الویه...واینکه چون به رستوران های توراهی اطمینان ندارم رستوران رو پیشنهاد ندید....بچه کوچک دارم میخوام یچیز شکم سیرکن بخوره قبل ازرسیدن ک اذیت نکنه مارو و اینکه غذا فاسد نشدنی باشه ..چون میترسم مسموم بشه‌‌...کوکوسیب زمینی میخواستم بپزم نوشته تا دوساعت سالم میمونه ...برنج سفید دم بدم سالم میمونه؟؟؟ک با ماست یاخیر شور بخوره.....گوشت دار میترسم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

این چ سفر رفتنی 🤦هم تو خونه بپزیم هم تو سفر

🥲🥲🥲حالا توی سفر میشه رستوران های اون شهر رو که شناخته شده هست رفت ولی من توی راه میترسم🥲فقط برا بچم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چند ساعت تو راه هستین؟با ماشین؟

حدود۸

مگه چند ساعت تو راه هستین؟با ماشین؟

اره عزیزم باماشین...

حدود۸

ی شهر بین مسیرتون رو داخلش برید غذا بگیرید بخورید

چون هوا گرمه غذا ببرید میگنده احتمال زیاد 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

گلم نترس حساسیتتو درک میکنم

ولی با اینجور حساس بودن زندگی و به خودت سخت میگیری 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کتلت

تاچندساعت سالم میمونه ؟؟چون خیلی میترسم مسموم بشه

الان هوا گرمه غذا هرچیم درست کنی خراب میشه این همه مدت بیرون تو گرما 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

تن ماهی بخر اونجا وایستید بجووشونید با اب لیمو یا لیمو تازه بخورید و پیاز 

خوبه نمیزاره طی سفر اذیت شین مریض شین 

نون پنیر گوجه خیارم زیاد بزار پیش خودتون اینم مناسبه سفره با یکم گردو و خرما

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖