2777
2789
عنوان

غذای سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست

کتلت فاسد نمیشه.سعی کن یدونه از این یخدون فکر کنم بهش میگن از اونا بخری دیگه خیالت راحته راحته

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نون پنیر گووجه خیار طب سردی هم داره تو راه اذیت نمیشین 

مرغ اینا تو راه ادم میخوره حس خفگی چون گرمم هس

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ی شهر بین مسیرتون رو داخلش برید غذا بگیرید بخوریدچون هوا گرمه غذا ببرید میگنده احتمال زیاد

رستوران مطمئن باشه خوبه چون شهرهای توراهی رو نمیشناسم میترسم....توی خودمشهد رستوران های مطمئن میشناسم مشکلی نیست توراه میترسم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

عزیزم کلا هوا گرمه هر چی بپزی فاسد میشه.نکن.

پیک نیک اگه دارین ببرین . یه دقیقه نیمرو اینا درست کنید

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

رستوران مطمئن باشه خوبه چون شهرهای توراهی رو نمیشناسم میترسم....توی خودمشهد رستوران های مطمئن میشناس ...

نه اصلا نگیر منم نمیگیرم چندشم میشه اگر هم گرفتین عذاهایی که با مرغه بگیرین

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

۸ساعت چیزی نیس نون و پنیر گوجه خیار بردار

اینا شکمشون سیر نگه میداره؟؟؟؟ازاون آدمایی شکم گرسنه باشه سفررو کوفت میکنه...حالا کم غذاهم هستا‌‌مرسی ازپیشنهادت

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

خب میتونید از خود شهر بین راهتون غذا بگیرید، تازه همون بین شهری هم خیلی رستورانای معروفی هست ک خوبن،

نمیدونم مقصدتون کجاست، اما مثلا بین قزوین و زنجان یه رستوران پرستو داره خیییییلی عالیه 

رستوران مطمئن باشه خوبه چون شهرهای توراهی رو نمیشناسم میترسم....توی خودمشهد رستوران های مطمئن میشناس ...

تو راه هم سرچ بزن ببین کجاها تو اون شهر خوبه مثلا 

یا ایده تن ماهی ک دادن هم خوبه . 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

گلم نترس حساسیتتو درک میکنمولی با اینجور حساس بودن زندگی و به خودت سخت میگیری

دقیقا همینطوره همیشه قبل از سفر پرازاسترسم

الان هوا گرمه غذا هرچیم درست کنی خراب میشه این همه مدت بیرون تو گرما

اره نگران همینم پس نون پنیر بدمش و اگ رستوران مطمئن بود ببرمش

تن ماهی بخر اونجا وایستید بجووشونید با اب لیمو یا لیمو تازه بخورید و پیاز خوبه نمیزاره طی سفر اذیت ش ...

مرسی عزیزم پیشنهاد خوبی بود ...شوهرم میگه منقل وذغال ببریم کباب کنیم ولی من آنقدر معطلی توراه اونم توهوا گرم رو اصلا دوست ندارم

دلمه.کوکو.کتلت

مرسی عزیزمم

اره نگران همینم پس نون پنیر بدمش و اگ رستوران مطمئن بود ببرمش

اره گلم

منم همیشه همیشه همیشه نون‌پنیر همراه دارم

البته پسرم عاشق نون پنیره حاضره هیچی نخوره نون‌پنیر بخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کتلت فاسد نمیشه.سعی کن یدونه از این یخدون فکر کنم بهش میگن از اونا بخری دیگه خیالت راحته راحته

اها اون یونولیتیا؟آره اینم خوبه مرسی