2777
2789
عنوان

غذای سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست
نون پنیر گووجه خیار طب سردی هم داره تو راه اذیت نمیشین مرغ اینا تو راه ادم میخوره حس خفگی چون گرمم ه ...

درسته مرسی گلم 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

اها اون یونولیتیا؟آره اینم خوبه مرسی

اره فکر کنم همونه.ما داریم اکثرا وسایل صبحانه رو میزاریم توش و غذاهایی که احتمال خرابشدن دارن بعدم یخ مخصوص داره یا میتونی یخ معمولیم بریزی یعنی تکون نمیخوره وسایلی که توشه واقعا عالیه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کلا هوا گرمه هر چی بپزی فاسد میشه.نکن.پیک نیک اگه دارین ببرین . یه دقیقه نیمرو اینا درست کنید

مرسی آره واقعا میترسم فاسدبشه اول میگفتم برنج سفید دم بدم باماست بدم اما همونم میترسم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نه اصلا نگیر منم نمیگیرم چندشم میشه اگر هم گرفتین عذاهایی که با مرغه بگیرین

افرین منم برهمین بدم میاد توراه غذا...غصه شکم خودمون ندارما خودمون سیر میشیم باهرچی این بچه حساس

خب میتونید از خود شهر بین راهتون غذا بگیرید، تازه همون بین شهری هم خیلی رستورانای معروفی هست ک خوبن، ...

مرسی عزیزم .مقصد مشهده ...قبلن ی رستوران مطمئن توبجنورد میرفتم ک آخرین بار موی مردونه دیدم حالم بدشد

تو راه هم سرچ بزن ببین کجاها تو اون شهر خوبه مثلا یا ایده تن ماهی ک دادن هم خوبه .

مرسی عزیزم آره پیشنهاد خوبی بود

اره گلممنم همیشه همیشه همیشه نون‌پنیر همراه دارمالبته پسرم عاشق نون پنیره حاضره هیچی نخوره نون‌پنیر ...

خیلیم عالی منم نون و پنیر رو حتما میدم ..بهم قول داد بخوره

اره فکر کنم همونه.ما داریم اکثرا وسایل صبحانه رو میزاریم توش و غذاهایی که احتمال خرابشدن دارن بعدم ی ...

اینجوری ک عالیه شوهرم بیاد بگم بره بخره دیگه خیال آدم راحته

خیلیم عالی منم نون و پنیر رو حتما میدم ..بهم قول داد بخوره

عزیزممم خیلی خوش بگذره بهتون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مرسی از همه تون دوستای گلم خیلی پیشنهادات خوبی دادید آن شاءالله برم امام رضادعاگوی همتون هستم ...بازم ممنونم

عزیزممم خیلی خوش بگذره بهتون

مرسی فداتشم ان شاءالله بزودی قسمت تون بشه

مرسی فداتشم ان شاءالله بزودی قسمت تون بشه

قلب منی فداتبشم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خیلی حساسی دیگه

بپز بزار بخچال سرد بشه و ببر

توی ماشین جایی بزار افتاب نخوره

شامی خیلی خوبه با نو و گوجه خیارشور

یا برنجی میخوای عدس پلو یا ماش پلو بدون گوشت بپز من لدبیا پلو یا کوفته هم بردم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خیلی حساسی دیگهبپز بزار بخچال سرد بشه و ببرتوی ماشین جایی بزار افتاب نخورهشامی خیلی خوبه با نو و گوج ...

خیلیم عالی.اره من بشدت حساسم...توی تابستان رفتی؟؟؟من زمستون رفتم کتلت بردما الان برا گرما میترسم