2777
2789
عنوان

غذای سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 50 پست
خیلیم عالی.اره من بشدت حساسم...توی تابستان رفتی؟؟؟من زمستون رفتم کتلت بردما الان برا گرما میترسم

نترس هیچی نمیشه

شب بپز بزار بالای یخچال تاسرد سرد بشه

توی ماشین هم بیار جلو تا افتاب نخوره

مخصوصا کولر روشن باشه هیچی نمیشه

کلا پلو مخلوط توبه روغن زیاد نده روش

دلمه و کوفته

‌کباب شامی که تخم مرغ نزنی و خشک باشع که خیلی دیگه مطمئنع

فلافل 

اگه دیگه خیلی میترسی

الویه هم تخم مرع نزن اصلا سسش هم موقع خوردن اضافه کن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه پنج ساله ک همه چی می‌تونه بخوره دیگ

اره خب ولی حساسه بااینکه کم غذاس آمارو شکم حساسه باید یچی بدم شکمش پربشه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

نترس هیچی نمیشهشب بپز بزار بالای یخچال تاسرد سرد بشهتوی ماشین هم بیار جلو تا افتاب نخورهمخصوصا کولر ...

مرسی عزیزم همینکار میکنم الان میرم کوکوسیب زمینی بدن تخم مرغ میپزم میزارم توفریزر یخ بزنه اصلا ...فردا هم تابخاد یخش باز بشه و گرم بشه میدمش مرسی🥰

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

تن ماهی ، کنسرو لوبیا یا بادمجان هرکدوم دوست دارید از تو خونه بجوشانید برنج سفید هم درست کن موقع ناهار بخورید

برای خوراکی فرزندتون هم کیک خونگی ، پفیلا درست کنید یکمم میوه همراهتون باشه نان خشک هم به عنوان تنقلات خوبه ،البته بستگی به ذائقه کودکتون داره

تن ماهی ، کنسرو لوبیا یا بادمجان هرکدوم دوست دارید از تو خونه بجوشانید برنج سفید هم درست کن موقع ناه ...

مرسی عزیزم چقدر پیشنهادات قشنگی حتما ازشون استفاده میکنم اتفاقا دخترمم دوست داره مرسی ازشما