2777
2789
عنوان

روانپزشک مجرب در اصفهان

63 بازدید | 4 پست

سلام - اضطراب و افسردگی داره نابودم میکنه و همچنین حملات پانیک

خواهشا اگه روانپزشک خیلی مجرب و خوب اصفهان سراغ دارید اطلاع بدید

یا اگه از نزدیکانتون رفتن و کاملا نتیجه گرفتند

یه روانپزشک میرم الان که احساس میکنم زیاد خوب نیست و درست تشخیص نمیده مشکلمو

مثلا افکارمو دادم بهش به جای این که بگه باید روان درمانی بشی میگه اکثرش چرت و پرته نوشتی!

وا چه وضع حرف زدنه! دیگه نرو پیششالبته روانپزشک کارش دارو دادنه فقطبرای صحبت باید بری پیش روانشناس

بله دیگه نمیرم

ولی خب دارو درست و حسابی هم نداده بهم

روانپزشک خوب اصفهان باید پیدا کنم که ازش نتیجه گرفته باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دیگه نمیرمولی خب دارو درست و حسابی هم نداده بهمروانپزشک خوب اصفهان باید پیدا کنم که ازش نتیجه گر ...

اصفهانی نیستم ولی تو کرج دوتا دکتر رفتم که اینترنتی هم نوبت میدن

اولی بنفشه پناه به حق بود که چون ویزیتش گرون بود دیگه نرفتم اما خوب بود

دومی که الان میرم فرحناز رضوانی فر

هردوتارو آنلاین هم میتونی صحبت کنی

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

بله دیگه نمیرمولی خب دارو درست و حسابی هم نداده بهمروانپزشک خوب اصفهان باید پیدا کنم که ازش نتیجه گر ...

سلام اگه با طب اسلامی اشنا نیستین تاپیکم بخونین توضیح دادم و پیش درمانگر مجرب شهرتون برین لیست درمانگرای اصفهان صفحه ی اخره تاپیکم هست من بقیه رو نمیشناسم اما تعریف حاج اقا باقری خیلی شنیدم ان شاالله درمان بشین