رابطه م باهاش بده همیشه نکات منفی منو میگ ..حتی خواهرام کوچیکترمم حرفای مامانمو بهم میزنن.بماند بچگی چقد از دستش عذاب کشیدم ..فقط دعوا کتک ..الان وقتی حرفمون میشه سرش خیلی داد میزنم تند جواب میدم اما بعدش عذاب وجدان میگیرم ..نه اینکه دوسش داشته باشم اصلا ..فقط فک میکنم اتفاق بدی واسم میفته ..نمیدونم چیکار کنم گاهی میزنه سرم اصلا رابطمو باهاش قط کنم اصلا نمیتونم سرکوفتاشو تحمل کنم ..ازادی و ارامشی که خواهرام داشتن من اصلا نداشتم تو سن اونا ..هر بار به مامانم گفتم میگ چیکار کنم اون موقع شرایطم بد بود فشار رو تو بود 😔
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خستم شوهرمم میدونه مامانم دوسم نداره خدایی سو استفاده نمیکنه اما وقتی دختدی پیش خونوادش جایگاه نداشت ...
حالا توخوبه مامان من روز چیدن سیسمونیم جلو شوهرم جلوهمه باهام قهر کرد رفت قیافه گرفت نشست شوهرم قشنگ متوجه شد خیلی خارشدم نمیدونی با وضع حاملم اونروز چقد ناراحت وغصه خوردم چقد توذوقم خورد
من خیلی وقته بحث نکردم باهاش تا میام حرف بزنم میگه سرم درد میکنه ولی ساعتها با خواهرم ...
تو خوابگا بودم زنگ میزد جیغ میش دوستام ..همه میدونستن مامان منه باز داره دعوا میکنه می اومدم تو اتاق یه طوری بودن...واقعا بچگی دلم میخواست بغلم کنه بهن محبت کنه اما بعد از یه سنی دیگ فقط میخواستم باهاش هم کلام نشم همه دردامو میریختم تو خودم ...😔
تیکر همون روزیه که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏 هدف تا اخر فروردین65کیلو👌 وزن فعلی 76کیلو😰