2777
2789
عنوان

مامانم همیشه خوردم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5208 بازدید | 101 پست
عززیزمی💟💟💟

من بااینکه مادرم دوستم داره ولی بشدت ازارم میده دست خودش نیست خود کم بینی داره و به بچه هاش هم القا میکنه من سعی میکنم درکش کنم ولی بااینحال دیگه تحملمم کم شده اینباز که پیشش بودم با خودم عهد کردم دیگه دلم براش نسوزه خسته شدم بسکی غصه خودش و رفتارهاش را خوردم و تحقیر شدنش را دیدم 

من خیلی ها بهم میگن شبیه یکی از بازیگرام باور کنید از قبل ازدواجم بهم میگفتن تا الانم همینطور حتی خیلی ها میگن زیباتری واقعا هم بهتر از اونم تا به مادرم گفتم گفت تو کجا و اون کجا و اون که فلانه و ....بخدا خیلی قشنگتر از اونم ولی خب مادر من همیشه این بوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم عزیزم . حرفایی که آدم تو بچگی میشنوه و رفتارایی که میبینه روش تاثیر عمیقی میزاره که بعدا پاک ...

دقیقا ..مشاورم رفتم تو مجردی میگف مامانتو بیار ..دیگ بیخیال شدم ..تا دیشب ک باز حرفاش شرو شد

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
دوماه پیش بعد دعوامون اینقدر حالم بد بود که تا دوهفته هرشب کابوس دعواهامونو میدیدم

ای منم بخدا چن وقت یه بار میبینم تو خواب مامانم داره دا میزنه بیدار میشم از اینکه هنوز دعواهاش تو سرمه بهم میریزم 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حالا توخوبه مامان من روز چیدن سیسمونیم جلو شوهرم جلوهمه باهام قهر کرد رفت قیافه گرفت نشست شوهرم قشنگ ...

منم برا زایمانم اومده بود پیشم تا بریم بیمارستان برگشت گفت دخترا من مثل من تنبل و لوثن زنها مردم روز بعد زایمان پا میشن کار میکنن و عمم را مثال زد 

خدا میدونه من دست تنها زندگیمو چرخوندم هیچ وقتم از کسی کمک نگرفتم 

من بااینکه مادرم دوستم داره ولی بشدت ازارم میده دست خودش نیست خود کم بینی داره و به بچه هاش هم القا ...

دقیقا مث مامان من تو نامزدی کلی به خودم رسیده بودم و شاد شنگول از اتاق اومدم بیرون بابام یه طوری نیگام کرد ک مثلا چه خوشگل شدی مامانم گف معجزه ارایش چه میکنه😣😣😣

دقیقا ..مشاورم رفتم تو مجردی میگف مامانتو بیار ..دیگ بیخیال شدم ..تا دیشب ک باز حرفاش شرو شد

اخرین بار خاله ام هم میگفت مامانت مشکل روحی پیدا کرده

ولی اینقدر مغروره که هیچکس نمیتونه ببرتش پیش مشاور

منم برا زایمانم اومده بود پیشم تا بریم بیمارستان برگشت گفت دخترا من مثل من تنبل و لوثن زنها مردم روز ...

اینو جلو شوهرم گفت اونم گفت پس اگر حالت خوبه من مرخصی گرفتم پیشت باشم خوبه برم پیش بابام کار دارن ...

حالا جالب اینه واسه خواهرم همه چی همه چی هی میخرن ولی من انگار دیگه بچش نیستم حتی برا دخترمم بدون من ...

من مجردی میگف تو کمتر لباسی بهت میاد😢😢

من كه دوستشون ندارم ديگه اصلا

زندگيمو نابود كردم كه زندگي اونا رو بسازم

خودم مستاجر بودم و هر ماه ميليون ميليون پول به ننم ميدادم كه برو هرچي دلت خواست بخر

هرهفته پنجاه هزار تومان ش ارژ براش ميخريدم

ده ميليون به بابام دادم و قيدشو زدم گفتم نميخوام پس بدي 

سيسموني گفتم برام نخريد شوهرم ميخره همشو

كاري نبود واسه اينا من نكنم

لعنت به وجود بي لياقتشون 

ناراحتم فقط از بي لياقتي شون

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
اخرین بار خاله ام هم میگفت مامانت مشکل روحی پیدا کرده ولی اینقدر مغروره که هیچکس نمیتونه ببرتش پیش ...

کاش اینقد مادرا تو ذهن ادم خودشون حرفاشون نفوذ نداشت بخدا کس دیگ بهم میگف اینقد بهم نمیریختم 

من كه دوستشون ندارم ديگه اصلا زندگيمو نابود كردم كه زندگي اونا رو بسازم خودم مستاجر بودم و هر ماه ...

ای خدا چقد همه ناراحتن بمیرم 😢😢😢

بعضيا مارن ، مادر نيستن

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊