2777
2789
من که میگم کابینت خوبه اصلا تو فکر بر چسب هم نرو گلدون دکوری شیک اضافه کنی و محیط آشپزخانه تمیز و خل ...

همسرمم همین نظر شما رو داره

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کو عکس کابینتت 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

من وسایلم برا جهزیه ام هست عوض نکردم  اخه جنسش خوبه وتمیز وتقریبا خوبه تا بچه هام بزرگ بشن  البته مادر همسرجان چند نوبت توصیه کردن حداقل روکش مبلا رو عوض کنین منم با شامپو فرش خوب تمیزش کردم وقسمت چوبی هم اسپری براق کننده چوب اینقد خوب شد حیفم میاد الان هزینه کنم الان اولیتم چیزای دیگه هست راستی تاپیک فنگ شویی خیلی جالبه وکاربردی میتونی استفاده کنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
سرپل ذهاب خونمون که کاملا تخریب اما وسایلام یکم ظروف و کریستالم شکسته بهمراه یخچالم اما بقیه وسایلم ...

واااای نه

الان توی بارندگی و سرما چکار میکنین شما. خدا بهتون صبر بده

من وسایلم برا جهزیه ام هست عوض نکردم  اخه جنسش خوبه وتمیز وتقریبا خوبه تا بچه هام بزرگ بشن &nbs ...

این اسپری براق کننده مارکش چیه؟ از کجا میشه خرید؟

واااای نه الان توی بارندگی و سرما چکار میکنین شما. خدا بهتون صبر بده

الان بیشار از 3 ماهه توو چادریم از ترس زلزله دوباره جرات نداریم خونمونو دوباره بسازیم البته هنوزم وام ها رو کامل بحساب نریختن تا دسبکار بشیم

نه راحت بود. اصلا سخت نیست بالا  یک صندلی واسا یادهمسرت بگو بزنه

البته کابینت فقط یه مورد بود. پرده و تی وی و مبلا هم قدیمی شدن

کاش اینطور بود😔😔😔 مستاجریم☹

خوب بهتر

خونه خودتون نیست که پول دستت میاد میری یه نو خوشگل رهن میکنی

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
الان بیشار از 3 ماهه توو چادریم از ترس زلزله دوباره جرات نداریم خونمونو دوباره بسازیم البته هنوزم وا ...

هنوز مگه زلزله میاد؟!

وای خدا بهتون صبر بده. بچه ها مدرسه میرن؟ مردا کارشون چی شده؟ خوراک و اینا رو از کجا تهیه میکنید؟

خوب بهتر خونه خودتون نیست که پول دستت میاد میری یه نو خوشگل رهن میکنی

انشالله. بخدا فقط به همین امید صبر کردم. وگرنه منم دلم میخواد نونوار کنم

این اسپری براق کننده مارکش چیه؟ از کجا میشه خرید؟

اسپری براق کننده وتمیز کننده چوب مارکهای مختلف هست من اتک گرفتم قبلا اسپری از هایپر خارجی فروشی گرفتم عالی بود اسمش یادم نیس ولی همه جا نداره 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.