2777
2789

منم خونم خیلی قدیمی بود البته مال پدرشوهرم بود جهیزیم هم تقریبا مال 7 سال پیشه اما دیگه از مد رفتن الان زلزله اومد و زد و خونمونو تخریب کرد راحت شدیم از اون خونه اما واقعا پول نداریم خونه رو بسازیم از اول....وسایلام هم دیگه قوز بالا قوز اما به نظرم اونقد غصه نخور من میگم کاش توو همون خونه قدیمی بودم اما یه سرپناه میداشتیم اینقد آواره و بدبخت نمیشدیم

سعی کن شاد باشبد و انرژی تو خونتون جریان داشته باشه 

خونه خواهرمن اوایل ساده بود ولی هرکی میرفت اونجا میگفت یه موج مثبتی دارههههه

الان پول جمع کردن خوشگل شده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول جمع کن برای تعمیر برای نوروز ۱۴۰۰ خوشگل کن خونتو همینکه خونه بنام خودتونه بهترین امتیازه 

کاش اینطور بود😔😔😔

مستاجریم☹

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سلام خودمون را مقایسه کنیم خیلی اذیت میشیم

شکر گزار سلامتی وداشته ها حالم را خوب میکنه کمی تغییر وجابجایی همون وسایل کلی حال وهوامو عوض میکنه تمیزی ومرتب بودن مهمتر برام بعد اولویت زندگی من با همه مثل هم نیست من شاید ترجیح دادم پرده ومبل عوض نکنم اما بچم بره مدرسه خوب 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

واااا خوبه که این کابینتا

من یه چیز داغونی تصور کردم

اونا که یه جوری بهتون نگاه میکنن سوزشون میگیره خونتون جای خوبیه

من به شخصه جای تاپ و خوبی خونه داشته باشم تو آلونکم زندگی میکنم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
منم خونم خیلی قدیمی بود البته مال پدرشوهرم بود جهیزیم هم تقریبا مال 7 سال پیشه اما دیگه از مد رفتن ا ...

کجایی سما؟ کرمانساه؟ 

کلا همه چیزتون از بین رفت؟ الان‌کجا زندگی میکنید؟

منم‌ پارسال چسب زدم چون کابینتها فلزی بودخیلی  خوب شد. چون قرار بود  خونه بفروشیم از اینجا بریم  نخواستم هزینه  کابینت کنم

هم چسب معمولی دارن ایرانی  هم خارجی دارن کمی ضخیم تر هست

❤️🌷

واااا خوبه که این کابینتا من یه چیز داغونی تصور کردم اونا که یه جوری بهتون نگاه میکنن سوزشون میگیر ...

واقعا خوبه؟!🤔

کجایی سما؟ کرمانساه؟  کلا همه چیزتون از بین رفت؟ الان‌کجا زندگی میکنید؟

سرپل ذهاب خونمون که کاملا تخریب اما وسایلام یکم ظروف و کریستالم شکسته بهمراه یخچالم اما بقیه وسایلم تقریبا سالمه.الانم توو چادریم اما همیشه میگم هیچی یه سرپناه امن نمیشه

من که میگم کابینت خوبه اصلا تو فکر بر چسب هم نرو گلدون دکوری شیک اضافه کنی و محیط آشپزخانه تمیز و خلوت باشه عالیه. همین که مردم و مهمونا بدونن بهترین جای شهر زندگی میکنی کافیه. من با پولم میتونستم خونه متراژ بالا تو پایین شهر بخرم ولی فقط برای اینکه جایی که زندگی میکنم محلیت داشته باشه رفتم خونه هشتاد متری البته نو ساز تو بالا شهر تهران خریدم.  همین که فامیل بگن فلانی فلان جا زندگی میکنه برام مهم بود و اینکه دخترم تو یه منطقه خوب بزرگ بشه مد نظرم بود شما هم اینجوری فکر کن که محل زندگیت جای خوبیه....

منم‌ پارسال چسب زدم چون کابینتها فلزی بودخیلی  خوب شد. چون قرار بود  خونه بفروشیم از اینجا ...

چسبوندنش سخت نبود؟!

من نمیتونم دستمو بالا بگیرم طولانی مدت. درد میگیره