2777
2789

امشب برامون غذا نذری آوردن مادر شوهرم دخترشو دعوت کرده بود

ما باهم تو ی ساختمون هستیم 

چشمم ب در موند مادر شوهرم غذامون رو بیاره منم امشب حس غذا گذاشتن نداشتم 

مادر شوهرم اینقدر ادم بدیه هر دوتا غذا رو برد خونه خودش یکیش داد ب دخترش ببره خونشون 

یکیش رو هم برداشت برای خودش 

از عصری هم اومده حیاط داره آشپزی می‌کنه بوی غذا و.... 

اومد 

نمیگم‌ادم ب خاطر ی قاشق غذا چشم در بیاره ولی خوب تو داخل خونه هم میتونی آشپزی کنی ک بوش بیرون نیاد 

از طرفی وقتی یارو دوتا غذا نذری میده چرا دوتاشو

برای خودت برمی‌داری 

من تو خودم هرچی نذری بدن حتی اگه یه دونه فقط به خودم بدن نصفش میکنم حتی شده یه پیاله باشه ولی میگم گناه داره ادم مدیون میشه 

امشب خیلی گریم گرفت ب خاطر مادر شوهرم 

😥😢

یکم بهم دلداری میدید 

خب خودت ی چی درس میکردی و دست ب دهن اونا نمیشدی....

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداسرت بهتره دیگه توقعی نداشته باشی از کسی خودت اذیت میشی 😊

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

خدا صبرت بده

اون سهم تو بود مطمئن باش جور دیگ بهت میرسه

کلا زندگی ی جا با خانواده شوهر سخته منم ی جا هستم

مشکلات زیاذه ولی چاره چیه باید تحمل کرد

خودتو اذیت نکن 

پزشک دهکده ام😇