2777
2789
عنوان

ببینید خانومای محترم وقتی شما بچه دار میشین😏

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 74 پست
و این رو هم اضافه کنم نوزاد تا ۶ ماهگی بدنش به شدت حساسه و هنوز ایمنی لازم رو نداره لطف کنید بچه رو ...

در این حد سواد و شعور داریم دیگه🗿

چرا آدمو کودکسال فرض میکنین🗿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این حد سواد و شعور داریم دیگه🗿چرا آدمو کودکسال فرض میکنین🗿

خیلی واقعا متوجه نیستند آخه و من کلاً روی صحبتم با شخص خود شما نبود کلی نوشتم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
والا طرف ما یکی بود بچش به دنیا اومده بود هیچکس حق نداشت حتی به لپش دست بزنه میگفت آیی بچم ال شد بل ...

بعد جالبه چند ماه بعدش میگن هیچ کس بچه منو تحویل نمیگیره ، هیچ کس بچمو دوست نداره

خب خودت گفتی دیگه ، ما هم فاصله میگیریم

من اولین کاری که میکنم اینه که میزان حساسیت والدین بچه رو میسنجم

یکی از اقوام همون اول حساسیت بیخود نشون داد ، اصن به بچه نگاهم نکردم

زوری نیست که

بعد جالبه چند ماه بعدش میگن هیچ کس بچه منو تحویل نمیگیره ، هیچ کس بچمو دوست ندارهخب خودت گفتی دیگه ، ...

دقیقا نه این مثلا میخواد خودشو لول بالا نشون بده 

از بس که عقده داشته از بچگی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فقط حواستون باشه اگر مریض هستین خدایی نزدیک بچه ها نشین گناه دارن

من مریض بشم نزدیک آدم بزرگ هم نمیشم

یک ثانیه ماسکمو پایین نمیدم و از همه دور میشم

عذاب وجدان وحشتناکی میگیرم اگه کسی رو مریض کنم ، بزرگ و کوچیک و نوزاد و جوون و پیر نداره

کلا بیشعوریه اگه مریض باشی و رعایت نکنی کسی ازت بگیره

ای جاااااانم عزیز خوش قلب من، فدای شما بشم که زیبا❤️من هم شکر خوبم جان دل هر زمان تایم استراحت داشته ...

جانتون سلامت عزیزدلم خدانکنه بمونید برام من بودنتون رو میخوام 🥰😘😘😘 پس حسابی سرگرم کار هستید خسته نباشید بانوی زیبا😍❤️شما همیشه تو قلب من جا دارین حالا هرجا باشید😘😘😘😘😘😘❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖