2777
2789
عنوان

ببینید خانومای محترم وقتی شما بچه دار میشین😏

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 74 پست
من عاشق لپ بچه ها هستم دوست ندارم گاز بگیرم عاشق اینم که بدشون رو بچسبونند رو لپم اون لپ های آویزون ...

وای دقیقا 

دهنم اب افتاد😂😂

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چطوری شما خوب هستید بعد از مدت ها شما را میبینم با کامنت های کیوت و بامزه😍❤️

سلام از منه عزیزدلم شمارو دیدم حالم خوب شد و چه سعادت بزرگی پیدا کردم😍خیلی ممنون قشنگم شما خوبین؟ لطف دارین گلم 🥰🥰🥰 کجایین کم پیدا شدین یا من سعادت ندارم شمارو ببینم؟ 🥰

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

چند روز پیش تو مطب بودم پسرمم همراهم بود دوسال و 5 ماهشه هی شیرین زبونی میکرد یه خانمه که کنار من نشسته بود میگرفت این بچه رو میچلوند بوسش میکرد محکم میگفت دلم میخواد یه پسر گیرم بیاد شبیه پسرت باشه خیلی ذوقش میکرد ولی جای رژلبش همه جای صورت بچه موند خدایی چندشم میشد پاکش کنم بردمش سرویس صورتشو شستم خانمه دید رفتم صورتشو شستم دیگه بوسش نمیکرد ولی ذوقش میکرد 

بنظرم اگه کسی میخواد بچه ای رو بوس کنه اول از سلامت خودش مطمعن باشه دوم رژلب نزده باشه گناه دارن بچه ها 🙂

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

آدرس بده ، نیم ساعته دم درم🥲😂

الهی

🤍🩷

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بله کاملااااا موافقمبیرون نی نی میبینم از خود بی خود میشم

فک کن ما همسایه رو‌به‌روییمون یه نی‌نی خیلی گوگولی داره

هر سری میان سوار آسانسور بشن واقعا جلوی خودمو میگیرم از مامانش ندزدمش🥲🤌

وای نی نی دختر خالم مثل نون خامه ایه😭 یعنی اینقدر لبمو گاز گرفتم که نرم سمتش گازش بگیریم خیلی خوردن ...

من دخترداییمو گاز میگیرم ، محکم بوسش میکنم جیغش درمیاد

مامانشم کاری نداره خداروشکر🥲😂

سفیییددد و لپوووعه

کیووتتت🥲

سلام از منه عزیزدلم شمارو دیدم حالم خوب شد و چه سعادت بزرگی پیدا کردم😍خیلی ممنون قشنگم شما خوبین؟ ل ...

ای جاااااانم عزیز خوش قلب من، فدای شما بشم که زیبا❤️

من هم شکر خوبم جان دل هر زمان تایم استراحت داشته باشم 

سر میزنم به سایت و میرم تا فردای دیگر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اشکال نداره ولی با این شرایط ک‌هروز یه ویروس جدید میاد خواهشا بچه ها رو بوس نکنید گناه دارن

بچه زیر ۷ ۸ ماه که کلا حساسه 

پوستشم ممکنه حساسیت کنه

ولی خب بزرگترم باشه اگه مامانش دلش نخواد حتی لمسشم نمیکنم و نزدیکش نمیرم

زوری نیس که

تاپیک هم شوخی بود