2777
2789
عنوان

عروس هلندی دار ها بیایید

162 بازدید | 19 پست

الان یکی دارم اگه اینو دستی کنم 

بعد چند ماه ک قشنگ دستی شد 

یدونه دیگه بخرم بزارم پیشش که تنها نباشه از دستی یودن درمیاد دیگه توجهی ب من نداره؟؟؟؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

از دستی بودن درنمیاد ولی بیشتر به جفتش توجه می‌کنه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم عروس من صبح ها که یا کریم ها میان روی درخت و صدا میدن، اینم میره میشینه پشت پنجره آشپزخونه اونا رو نگاه میکنه و صداشون میکنه حدود یه ساعتی صبح این کارو میکنه 

دیگه جفت بگیریم فکر نکنم نگاهمون کنه 

بچها عروس هلندی صداش زیاده؟میخوام بخرم ولی نمیدونم سروصداش درچه حده

سلام اگه دستی باشن زیاد سر و صدا ندارن ارومن. البته وقتی هایی که آزادن اگه تو قفس باشن انقدر سرو صدا میکنن تا بیان بیرون

سلام اگه دستی باشن زیاد سر و صدا ندارن ارومن. البته وقتی هایی که آزادن اگه تو قفس باشن انقدر سرو صدا ...

بیرون بیاریم اذیت نکنن؟میخوام بخرم ولی میترسم صداش بره تاهمسایه

من دلم رف واسه اون دلی که عاشق نبود...!

بیرون بیاریم اذیت نکنن؟میخوام بخرم ولی میترسم صداش بره تاهمسایه

نه بیان بیرون با هم میچرن فقط اوایل باید مواظب باشی سمت اشپزخونه و گاز نیان. به بعد می فهمن وعادت میکنن کجا باید نرن.اونقدر هم صداشون زیاد نیس که همسایه متوجه شه. ظهر و یا تایمی که میخایید استراحت کنید روی قفس و با پارچه بپوشونید ساکت میشن و چرت میزنن

افسرده شده نیاز ب همزبون داره ن آدم

دلم براش میسوزه اما شرایط دو تا شدنشون هم ندارم 

چون آزاده توی خونه و خیلی کثیف کاری میکنه 

تازه دو تا بچه دارم میترسم جلوی بچه هام حرکات ناشایست انجام بدن 

دستی کنی جفت داشته باشه از حالت رام ب حالت نیمه رام درمیاد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •