2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5750 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چیزی نگفت اونوقت ؟حالا اگه یه چیزی به خودت میگفت قابل قبول بود ولی عکس فرستادنش خیلی زشت بوده من نمیدونم مردا چرا بعضیاشون تو کارا خونه کمک نمیکنن من خودمم افسردگی دارم انقدر سختمه از جام پاشم 

🥹من داشتم با خودم کلنجار میکردم که خودمو میکشم این به فکر شکمو و تمیزی خونه بود ..مامانم زنگ زد چه ...

شاید داره مدرک جمع میکنه ثابت که زن زندگی نیستی و از فرصتی استفاده کرده. برو یک سطل آبریز روسرش بعدشم با لگد بکوبش. 

ببخشید خب بیل به کمرش نخورده خودش جمع میکرد بنظرم یه درسی بهش بده چقد بی تربیته

دلم یه جوری شکست یه جوری از چشمم افتاد که 

این بچه نبود دوست داشتم تو خواب خفه اش کنم 

از سیرممم

ببین پیش پدرت کم نیاریا ب پدرتم بگو بتوپه بهش بگه خب دخترمم ادمه مگه خودت نری سر کار دخترم ازت فیلم ...

شصت تومن در آمد زیاد نیست ؟ 😐

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

شاید داره مدرک جمع میکنه ثابت که زن زندگی نیستی و از فرصتی استفاده کرده. برو یک سطل آبریز روسرش بعدش ...

لعنت بهش 

مگه اون عین مردای دیگه خرجم کرد سفر برد طلا تا آرنج خرید ..

من بخاطر مشکلات مالی اون که پول نداشت نتونستم برم دکتر ،و بدنم پر لک شد و که درمان اثر نمیکنه سر اون افسرده ام حالم بده 

برگشته میگه خدا تو رو اینجوری کرده به من چه

از این میسوزم مامانم زنگ زده غر میزنه چرا خونه تمیز نکردی چه وضعشه ..کاش مامانم میگفت چه اشکالی داره ...

یمواقع مادرا سادن یادندارن توتوخلوتتون بامادرت جدی حرف بزن و بگو پیش شوهرت ازت دفاع کنه چندبار حرف بزنی دیگه پشتته

منم یسری سادگی و اشتباها دیدم حرف زدم الان شوهرم حرفی بزنه قشنگ پشتمو میگیره

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
بابات چیزی نگفت اونوقت ؟حالا اگه یه چیزی به خودت میگفت قابل قبول بود ولی عکس فرستادنش خیلی زشت بوده ...

مامانم میگه بابام سر سفره گریه کرده چرا دخترای من اینجورین ..

بابام زنگ زد مامانم زنگ زد غر زد چه وضع خونه اس پاشو بریم به خونه