نه درخواست دوستی نه تگ و نه ریپ جواب نمیدم 🥴 فقط میگم میرم ، میتونی خودتو مثل کاغذ پاره کنی تا بلکه جواب ت بدم ، زیر دوش یادت نره بری تا سوختن ت خوب بشه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نی نی سایت روز هالوین: خانوما بیاید کمککک شوهرم کادوی هالوین نیورد بنظرتون حق دارم جرش بدم؟؟؟؟تازه ع ...
🤣🤣🤣🤣 دقیقا
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.
همسایه هامون همه جلوی در خونه هاشون رو با کدوحلوایی تزیین کرده اند .لباسهای هالوین میپوشیم و تو کارناوال شهرمون شرکت میکنیم .رقص و شادی و هیجان را تجربه میکنیم .تاپاسی از شب مشغولیم.
همسایه هامون همه جلوی در خونه هاشون رو با کدوحلوایی تزیین کرده اند .لباسهای هالوین میپوشیم و تو کارن ...
ای بابا
کی هست این کارناوالتون
ما باز شب باید بی خواب بشیم
خدا بخیر بگذرونه
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.