2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده نامزدیمو بهم زدم بخاطر خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 24 پست
متاسفم عزیزم ولی ببین اصلا فکر برگشت نباش قطعا مظلوم نمایی میکنه حتی قسم میخوره ولی بری تو زندگی بیش ...

مرسی دلم خیلی شکسته اس برام دعا کن

خیانت هذمش برام سخته 

آخه من براش مادری میکردم جای همسر از این دلم میسوزه

چقد از خودم زدم بخاطرش

ولی حرفامو بهش نگفتم تو دلم مونده دلم میخاد حرفامو بهش بگم نگه خر بود نفهمید خیانت هامو

بخدا همه از خوشگلی من میگن چشام رنگی موهام بور لبام درشت هیکلم رو فرم

حالا اونی ک باهاشون به من خیانت کرده رو ببینی حالت بهم میخوره

مرسی دلم خیلی شکسته اس برام دعا کنخیانت هذمش برام سخته آخه من براش مادری میکردم جای همسر از این دلم ...

منم مث تو

با ادمایی بهم خیانت میکنه ک عوقت میگیره

ن قیافه دارن نه اندام ن اخلاق و شعور🤢

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمینی خیانت کرده؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم من نمیتونستم پست بذارم شمارم یادم نبود رفتم شمارمو پیدا کردم که فقط بهت بگم خیلی خدا دوستت داشته که الان فهمیدی من تو نامزدی فهمیدم رفتم دادگاه التماس کرد که من نبودم اشتباه کردی منو خر کرد برگشتم بعد ازدواج همه کاراشو رو کرد الانم که با دوتا بچه باز دست برنمیداره فقط نابودم کرد میدونی چقد دوستم داشت ۸ سال التماس کرد تا باهاش ازدواج کردم جالبه که من ازش خیلی سرم ولی باز گوه خوریاشو میکنه تو رو خدا اصلا ناراحت نشو فقط برو به هیچ عنوان برنگرد هر چقدر التماست کرد اون دیگه عادت کرده هیچ وقت ترک نمیکنه من تو سنه ۳۵ سالگی همه موهام سفید شده من فقط بخاطره پسرم نتونستم جدا شم  

عزیزم درکت میکنم تجربه کردم اینو واقعا سخته انگار یکی قلبتو گرفته مچاله کرده باشه

دقیقا💔قلبم عمیقا شکسته چون من واسش هرکاری کردم هرکاری

جتی پول از من میگرفت در این حد

کادوهایی ک من بهش میدادم گرون قیمت

ولی اون هیچ کادویی برام نمیگرفت هیچ کادویی

چقد باهاش ساختم با بی پولیش با گذشته اش

ولی خوب جوابمو داد