2777
2789
عنوان

من دو روز خونه تمیز نکردم شوهرم عکس خونه رو گرفته فرستاده به بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 5750 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت بهش مگه اون عین مردای دیگه خرجم کرد سفر برد طلا تا آرنج خرید ..من بخاطر مشکلات مالی اون که پول ...

ازبس زبون کوتاهی طلبکار باش توزندگی قانع و بساز باشی اخرعاقبتت میشه قرص و دارو دوا و دکتر

جلو بیشعوربازیاش وایسا تورو بی زبون دیده هرغلطی میکنه نادیدتم میگیره 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مامانم میگه بابام سر سفره گریه کرده چرا دخترای من اینجورین ..بابام زنگ زد مامانم زنگ زد غر زد چه وضع ...

بگو اینجوری میکنین ک شوهرا پرو میشن میرینن به زناشون 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
از این میسوزم مامانم زنگ زده غر میزنه چرا خونه تمیز نکردی چه وضعشه ..کاش مامانم میگفت چه اشکالی داره ...

ولش کن.

حالا من مامانم همین را بکنه .

بابام عین خیالش نیست منم هم بابا هم مامانم طلاق داده از خونه خودش میندازم بیرون .دو تا باهم .

ادم باید افسرده هم باشه پاشه به کارا برسه .

نصف افسردگی از همون نا تمیزیه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

مامانم میگه بابام سر سفره گریه کرده چرا دخترای من اینجورین ..بابام زنگ زد مامانم زنگ زد غر زد چه وضع ...

اع نمیزاشتی شوهرت بفهمه اینارو حداقل که پررو نشه اگه نفهمیده بگو مامان و بابا گفتن که خیالمون از بابت تو دیگه راحت نیس شوهرت هواتو نداره و این حرفا

لعنت بهش مگه اون عین مردای دیگه خرجم کرد سفر برد طلا تا آرنج خرید ..من بخاطر مشکلات مالی اون که پول ...

اینجور مردا تا قبل مرگشون دقیقا مریضی میگیرن که بیا ببین.

یک قاضی بود به زنش میگفت سرطان رو کسائی میگیرن که حقشونه و قلبشون سیاهه. به زنش میگفت تو اونقدر بدی که همش مریضی.

بخدا همین چند سال قبل فهمیدیم سرطان کبد گرفت و رفت!!!!!!

باید برسی تا افسردگیت خوب شو .

ازبس زبون کوتاهی طلبکار باش توزندگی قانع و بساز باشی اخرعاقبتت میشه قرص و دارو دوا و دکترجلو بیشعورب ...

نفهمه ،چیزی بگم می‌ره به همه میگه این بد اخلاقه این فلانه ...

منو خدا سر به راه کرده یکساله که خودکشی نکردم پناه آوردم به نماز قرآن تا دل و ذهنم آروم بگیره 

وگرنه هفت ساله که اسمش تو شناسنامه منه دریغ از یک ذره درک از طرف شوهر و خانواده ام هیچکس منو نمی‌فهمه ..

من دوباره افکار خودکشی اومده بود ذهنم بزور با خودم کلنجار رفتم به زور خودمو تو این دو روز آروم کردم ،این شوهرم فکر شکمشو تمیزی لونه مرغشه

🥹اونموقعی که باید جر میدادن ندادن الان برای من قلدر و حق به جانب شده دیگه

ناراحت نشو. خیلی از پدر و مادرا فکر میکنن اگر به دامادشون روبدن و دخترشون رو جلوش بکوبن بهشون مدال میدن.

برای درمانت فکری بکن. نمیتونی خیاطی یاد بگیری یا ناخن کاری تو خونه آنلاین زیر قیمت 

تا پول جمع کنی واسه خودت خرج کنی؟

وقتی مشتری دار شدی به شوهرت نگو اصلا.

نفهمه ،چیزی بگم می‌ره به همه میگه این بد اخلاقه این فلانه ...منو خدا سر به راه کرده یکساله که خودکشی ...

مردا همینند .

هر کی یک جور .

ولی اسی واقعا 

افسردگی فقط با تمیز کردن تمیزی خونه در ارتباطه .

بقیش هم برو مسجد .

هر روز مغرب .

یک دور هم ببین روضه جلسه قران نیست .

ما افسردگی شدید مثل شما میگیریم .

اینجور مردا تا قبل مرگشون دقیقا مریضی میگیرن که بیا ببین.یک قاضی بود به زنش میگفت سرطان رو کسائی میگ ...

من دلم نمیاد ببینم سرطان گرفته 

اما دوست دارم روزی بیاد که قدر منو بدونه 

من خیلی زن بسازی بودم اون قدرمو ندوست 

می‌خوام انگشترمو‌ بفروشم برم پی دوا درمون تا حالم بهتر شه 

دیگه بهش رحم نمیکنم دیگه دل نمیسوزونم