2777
2789

ساختمون کنارمون دارن آپارتمان میسازن، کارگراشون خیلی اذیت میکنن همه آشغال هاشونو میریزن جلوی ساختمون ما چندین بار بهشون گفتیم جمعش کنین خیلی زیاد آشغال میریزن گفتن جلوی ساختمون خودمون مصالح هست نمیتونیم بذاریم ولی کاش با کیسه زباله میذاشتن مثلا ظرف غذاهاشونو همین جوری میریزن جلوی در بدون هیچ کیسه ای، منم اعصابم خورد شد زنگ زدم گفتم اتباع غیر قانونی هستن بیاین رسیدگی کنین حالا عذاب وجدان گرفتم میگم ساختمون سازه نفهمه کار من بوده 

عمری باشد جبران کنیم خوبی هارو چند بار، بدی هارو صد بار 💍H

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی غیرقانونی بودن

از همین میترسم میگم نکنه قانونی بودن اما خب من گفتم بیاین رسیدگی کنین 

خوب این مشکل رو به ‌ریس کارگر ها میگفتی اینکارو نمیکردی برا لقنه نونی دارن کار میکنن

گفتیم گفت باشه بهشون میگم جمع کنند ولی نکردن

نه بابا واسه چی عذاب وجدان داری اتفاقاً تو برای مملکتت یه قدم مثبت واشتی باید این کاراتو بیشتر بکنی باز هم باید تکرار بکنی عذاب وجدان واسه چی کارت کمتر از جهاد واسه کشورت نیست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
گفتیم گفت باشه بهشون میگم جمع کنند ولی نکردن

دوباره به ۱۳۳ زنگ بزن اونا مرکز اطلاعاتن سریعتر رسیدگی می‌کنند

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
خب کاری کردی مردای ایرانی دنبال کارن حق اونا خورده میشه

ما یه کاری ساختمانی داشتیم بعد دنبال کارگر میگشتم برا ۶ سال پیش بود  یکی از مردای ایرانی مون نتونستن کارگری کنه مجبور شدیم اتباع رو بیاریم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید