یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من عاشق چشمت شدمنه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی... یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍
صداقت خیلی مهمه منظورم اینکه حرف راست بزنه رمز کارتهاشو ندارم و نمیخوام چون هر وقت مبلغی بخوام در حد پنج تومن میده مثلا . سند هاش رو بنام خودش نمیزنه متاسفانه که اینم منشأ دعوا و اختلافات خیلی زیادی هست در زندگی ما . اما در کل صداقت مرد خیلی خیلی مهمه. همسر من پنجاه درصد دروغگو هست و خیلی ناراحتم ازش
حریم خصوصی باید در زندگی مشترک وجود داشته باشه ولی تا حدی که به روابط دو نفر آسیب نرسونه ، اگه به زندگیتون خوب می رسه و کم نذاشته برات نظر من اینه تو یسری مسائل مثل رمز همراه بانک و اینا نمیخواد زیاد حساس باشی در مورد زندگی من که جواب داده
صداقت توی زندگی خیلی مهمه، مخصوصا توی مسائل اقتصادی. حریم خصوصی هم باید باشه، اما وقتی احساس کنی پنهانکاری میشه، ممکنه یه جورایی مشکلساز بشه. اگر کسی پول مخفی پسانداز کنه و این رو ازت پنهون کنه، ممکنه اعتماد رو خراب کنه، ولی اینکه بخوای همه رمزهای بانکی رو داشته باشی، خیلی هم منطقی نیست. هر کسی یه حدی از حریم خصوصی باید داشته باشه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!