2777
2789
عنوان

سلام حالم از زن بودن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 44 پست
منظرم همونه چرا ما ضعیف آفریده شدیم که تا مردی باهامون مخالف بود بزنه بکشه بهمین راحتی

اینا مرد نیستن حیوونن 

زن باید روحش لطیف آفریده میشد و مرد هم باقدرت و صلابت که کنار هم و مکمل هم باشند

کسیکه درکی نداره از این موضوع از وادی انسانیت بیرون می‌ره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون حق شون رو میخوان باید اینجوری زهر بریزن و ساکت شون کنهواقعا این راه حله؟

چی شد حقتون رو گرفتید؟!

یا فقط یه مشت جوون بیگناهو به کشتن دادید،الان روسری هاتون و از رو سرتون انداختید به کجا رسیدید؟

آنقدری بی فکر هستید که بعد سه سال هنوز نفهمیدید یه مشت داعشی و کومله میخواستن بریزن تو مملکت، البته اومدن قضیه شاهچراغ و که میدونی، اگه خیلی ادعات میشه برو در مورد بلاهایی که داعش سر دخترای ایزدی عراق و سوریه آورد و بازار برده جنسی هاشون رو تو موصل مطالعه کن و بدون اگه الان سرت ب بدنت چسبیده و با امنیت تو خیابون راه میری صدقه سری همین جمهوری اسلامی و رژیمه

یه دهه شصتی جذاب!..  

خیلی از زن ها رو من دیدم ملکه هستن ، مردا صبح می رن سرکار تا شب این خانم ها به باشگاه و تفریح و مهمونی دورهمی ، تازه غصه نخور ما کلثوم اکبری رو داریم ی دفعه ۱۵ تا مرد کشته  🤕☹️

😐😐😐😐عجب .اگه منطورت به بد حجابیه کسایی و میسناسم که به سرشون قسم میخورن از نجابت و پاکی زبون زده ...

اگه زن حجابش کامل باشه مرد میخواد چیو ببینه که دست درازی کنه و بکشه

یه دهه شصتی جذاب!..  

چی شد حقتون رو گرفتید؟!یا فقط یه مشت جوون بیگناهو به کشتن دادید،الان روسری هاتون و از رو سرتون انداخ ...

من این ها رو انکار نمی کنم

اما انقد کشور مسلمون داریم ک همه جور حجابی درش هست و خودشون انتخاب می کنن

این آیه حجاب ک تار موی زن نباید بیرون باشه فقط اینجا نازل شده؟

خیلی از زن ها رو من دیدم ملکه هستن ، مردا صبح می رن سرکار تا شب این خانم ها به باشگاه و تفریح و مهمو ...

بعله 

که اون هم بخاطر بدی های همسر اولش کینه مردها رو داشت..البته توجیح نمی کنم

زن بودن در جامعه زن ستیز خیلی سخت تره معمولا جوامع شرق و خاورمیانه این زن ستیزی پر رنگ تر وو ازار دهنده تره حتی زنذن زن ستیز هم داریم... ولی نمیشه گفت این همیشه زن هاست که قربانی میشن  زن هم داریم شوهرشو راحت میکشه یا اصلا کشته کسی نفهمیده. ولی در کل قبول دارم زن بودن اینجا خیلی سخت تره و درکت میکنم

😎💚🐬
چرا همچین ؟فک کن پسر داشته باشی ببخشیدا از اینا که یکسری تو خیابون دنبال علافی و دختربازی و رفیق باز ...

دخترا احساساتشان لطیف تره تا زمانی ک مجردن باید ازمحبت عاطفی پرشون کنی حتی وقتی مشغله داری سرت شلوغه یاخودت درگیری واعصاب نداری

باید همیشه خرجشون کنی ک اون بیرون بخاطر نیازهای مالی گول پسری رونخورن

باید دائم تو فکر تفریح کردنشون باشی ک بخاطر خیلی تفریحات وچیزای ساده باپسرای ناباب نگردن 

هرچیزی ک یک پارتنر سالم بهشون میده روباید تازمانی ک تو خانواده هستن بهشون داد خیلی باید هواشونو داشت

وگرنه بخاطر همین چیزای ساده و کوچیک گول بعضی پسرا و میخورن وزمونه هم پرازگرگه قطعا آسیب میزنن ب دخترامون 

ازنظرامنیتی موقع بیرون رفتن هم باید مراقبشون بود ک پسراهمچین محدودیت های ندارن ...