2777
2789
عنوان

سلام حالم از زن بودن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 44 پست
چرا نمیری از خودشون بپرسی ؟ همونایی که اینکارا رو کردن و میکننچرا همیشه باید آدمای باوجدان و درست از ...

البته یچیز دیگم به ذهنم رسید

از وقتی آدما روحشونو به شیطان فروختن و خدا رو فراموش کردن این چیزا زیاد شد

اخرالزمونه دیگه...:)

🙄😐میخوای چند تا دخترو تعریف کنم برات که مرد بزور ریختن سرش بلا اوردن ' همجنسته هیچ وقت این حرفو نز ...

تا قبل این ماجرای زن زندگی آزادی هیچ وقت از این اتفاقا نبود خودتون خواستید

فکر کردی بیشتر از این تجاوزا بخاطر چی اتفاق می افته 

یه دهه شصتی جذاب!..  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن حتی مورد داشتیم طرف خواستگارش قبول نکرده بهش آسیب زدهنمی دونم باید چکار کرد تا کسی جرات نکنه ب ...

دقیقا .بلا سرشون میاد هفت جا قایم میشن که کسی نفهمه اون بلا سرشون اومده آخه به کی بگن بگن مقصر خودتی تو کاری کردی پسرافتاده ..متاسفم واقعا 

چرا نمیری از خودشون بپرسی ؟ همونایی که اینکارا رو کردن و میکننچرا همیشه باید آدمای باوجدان و درست از ...

درسته وقتی این خبرها پررنگ بشه هز کس برداشت خودش رو داره و‌من هم از این می ترسم

مثل یکی ک گفت حتما خیانت کرده 

یا حجابش مشکل داشته

این یجورایی مجوز رو میدن برای قتل و آسیب رسوندن

تا قبل این ماجرای زن زندگی آزادی هیچ وقت از این اتفاقا نبود خودتون خواستیدفکر کردی بیشتر از این تجاو ...

چون حق شون رو میخوان باید اینجوری زهر بریزن و ساکت شون کنه

واقعا این راه حله؟

تا قبل این ماجرای زن زندگی آزادی هیچ وقت از این اتفاقا نبود خودتون خواستیدفکر کردی بیشتر از این تجاو ...

😐😐😐😐عجب .اگه منطورت به بد حجابیه کسایی و میسناسم که به سرشون قسم میخورن از نجابت و پاکی زبون زده .ربطی به زن زندگی ازادی نداره .به مرد چشم چزون ربط داره مردی که وقتی شهوت جلوی چشمشو میگیره هیچکسو نمیشناسه هیچ کسو .پس فکر کنم مردی شما

ولی دلیل میشه من از خودم بدم بیاد که چرا زنم؟زن و مرد داره؟زن قاتل نداریم ؟ زن بزهکار نداریم که مردا ...

من خودم چ در زندگی مشترک چ مجردیم فقط بخاطر جنسیتم کلی آسیب دیدم افسردگی گرفتم

بخاطر همین مسئله رو از این زاویه می بینم

مطمئنم مثل من کم نیستن

دختر دار شدن سخته خیلی سخت....💔

چرا همچین ؟

فک کن پسر داشته باشی ببخشیدا از اینا که یکسری تو خیابون دنبال علافی و دختربازی و رفیق بازی و مشروب و لات بازی و دعوا و فلان 

حالا بهم بگو پسر با دختر مگه چه فرقی می‌کنه

هر چی سختی خودشو داره

دختری که راننده اسنپ کشتتش چه کرمی ریخته بود دقیقا؟ هر کی کرم بریزه باید بزنن بکشنش ؟ از جنگل فرار ک ...

خیلی حرفه ک آدم سوار ماشین بشه اننده بدون هیچ شناخت و کینه ای بزنه بکشه چه دلیلی می تونه داشته باشه واقعا؟درک نمی کنم

خیلی حرفه ک آدم سوار ماشین بشه اننده بدون هیچ شناخت و کینه ای بزنه بکشه چه دلیلی می تونه داشته باشه ...

مگه ندیدی دختره شال پوشیده بود یه ذره از موهاش بیرون بود خب معلومه باید بکشنش دیگه