2777
2789
عنوان

سلام حالم از زن بودن بده

217 بازدید | 44 پست

چرا جان یک زن بلا نسبت اندازه حیوون هم ارزش نداره

هر کسی به خودش اجازه میده جانش رو بگیره و بهش آسیب بزنه

خیلی وقته نی نی سایت نمیومدم

اما باید این رو می گقتم

چرا انقدر راحت یک مرد زنش رو می کشه دستش رو قطع می کنه؟

یا یک راننده به خودش اجازه میده دختر مسافر رو بکشه؟

و یا جسد تیکه تیکه یک دختر رو از سطل آشغال بعد مدتها گم شدن پیدا می کنن؟

چرا اصلا خدا ما زن ها رو آفریده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون زن ایرانی پسرش رو طوری بار میاره که فکر میکنه عن خاصیه

همین الان ی تاپیک ضد مرد بزن میریزن سرت

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

این کشتنه زیاد بحث صد زن نیست بحث ضعیف بودنه طعمه ضعیف شکار میشه . تقصیر خود رن ها هم نیست خلقتنا ضعیف هستن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

این کشتنه زیاد بحث صد زن نیست بحث ضعیف بودنه طعمه ضعیف شکار میشه . تقصیر خود رن ها هم نیست خلقتنا ضع ...

منظرم همونه چرا ما ضعیف آفریده شدیم که تا مردی باهامون مخالف بود بزنه بکشه بهمین راحتی

چون زن ایرانی پسرش رو طوری بار میاره که فکر میکنه عن خاصیههمین الان ی تاپیک ضد مرد بزن میریزن سرت

همون

یک عمر تو گوش زن می خونن با مرد چطور رفتار کنن ک اختیارش دست مرده 

چه فرهنگ اشتباهی

همونیک عمر تو گوش زن می خونن با مرد چطور رفتار کنن ک اختیارش دست مرده چه فرهنگ اشتباهی

اره دیگه دقیقا 

همیشه تو این فرهنگ ننگین مرد مقدس بوده و زن کنیز

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

دختری که کرم نداشته باشه کسی باهاش کار نداره

🙄😐میخوای چند تا دخترو تعریف کنم برات که مرد بزور ریختن سرش بلا اوردن ' همجنسته هیچ وقت این حرفو نزن مرد زورش از چندتا بوکسور زن و تکواندو کار بیشتر دستشو خم کنه تمومه

مرد هارو میکشن کم هم نیستن خانوم هایی که مردها رو میکشن‌. ولی رسانه ای نمیشه

بببن اگر یک مرد مرد رو بکشه یا زن زن رو ..اینو نمی گفتم بحثم قانون جنگل بودنه ک چون زور مرد بیشتره باید ظلم کنه ب زن ک ضعیف تره ...اینجا یا زن باید کوتاه بیاد و خرد بشه یا کتک بخوره و آسیب ببینه و حتی بمیره

چرا نمیری از خودشون بپرسی ؟ 

همونایی که اینکارا رو کردن و میکنن

چرا همیشه باید آدمای باوجدان و درست از اینجور اتفاقا بترسن؟

اینا خودشون یسری مشکلات دارن 

بعضیا واقعا نباید ازدواج کنن نباید بچه دار بشن 

بعضیاسون بخاطر کمبودهای تو خونوادشون و ...

حالا این چیزا چرا پررنگ شده نسبت به قبل

مگه همچین چیزایی نبوده ؟

فقط بخاطر اینستاگرام ...!

منظرم همونه چرا ما ضعیف آفریده شدیم که تا مردی باهامون مخالف بود بزنه بکشه بهمین راحتی

معلوم نیست واقعا چراییش . از یک طرف نمیشه هم گفت زن ناقص خلق شده چن خدایی خدا میره زیر سوال 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

🙄😐میخوای چند تا دخترو تعریف کنم برات که مرد بزور ریختن سرش بلا اوردن ' همجنسته هیچ وقت این حرفو نز ...

فک کن حتی مورد داشتیم طرف خواستگارش قبول نکرده بهش آسیب زده

نمی دونم باید چکار کرد تا کسی جرات نکنه با زن این رفتار رو داشته باشن

خیلی حرصم میاد ک کاری از دستم بر نمیاد