2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارین بیایین‼️‼️‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 70 پست
مثلا چه خطری همیشه بالای کمد یا در نشستن پرواز میکنن میرن رو سر و شونه بقیه کلا آزادن خطری هم نیست

نمیدونم میگم یه وقت سیمی چیزی نخوره برق بگیرش🤣

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂
من تازه امروز خریدمشنمیدونم کی دستمو ببرم سمتشیا کی در قفس زو باز کنممیگم بزارم یه چند روزی داخل بمو ...

بهش با دست غذا بگیر سمتش مثلا سیب درختی یا خیار بگیر سمتش میاد میخوره،کم کم بهت عادت میکنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش با دست غذا بگیر سمتش مثلا سیب درختی یا خیار بگیر سمتش میاد میخوره،کم کم بهت عادت میکنه

فعلا که امروز گرفتیمش حتی تو قفسم اروم و قرار نداشت انگار میترسید از ما

شاه پرها که نمی ریزه .ما ۳ تا داریم .پرهای هیچکدومو نچیدیم .

میریزه قشنگم 

اره خب وقتی دستی باشه ادم‌چرا باید بزنه=)

لذت میبرن از پرواز 

من برا پسرم ی ماده خریدم 

پسرمو خودم بزرگ کردم خونه رو میشناسه هیچوقت پراشو نزدم حتی مانور پروازی هم اجرا میکنه 

ولی خانمش چون خونه رو نمیشناخت ی بار محکم خودشو کوبید تو دیوار ......

با مشورت دامپزشک بجز ۳ پر اول و پنج شیشتای اخر وسطیارو اندازه ی بند انگشت کوتاه کردیم تا ب محیط عادت کنه 

الان شیش ماه گذشته پراش در اومدن با هم پرواز میکنن =)

وقتی آروم نشسته به طرفش میوه بگیر کم کم عادت میکنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

همچی میخوره یعنی غذای خودتون رومیگن روغن و نمک و این چیزا مشکل داره که

برنج پخته بدون روغن و نمک

انواع حبوبات پخته

نخودفرنگی و ذرت و کدو حلوایی و تخم مرغ و سیب زمینی پخته

ماکارونی آبکش شده بدون روغن و نمک

خیار و گشنیز و کاهو و سیب و کدو و انواع میوه و سبزیجات و فلفل دلمه ای

تخمه خام و بدون نمک

من یه دونه نر گرفتم دستیش کنم دلم سوخت جفت گرفتم واسش.الان شدن یازده تا خونم شده پرنده فروشی یه اتاق ...

واقعاااا اذیت نمیشی؟جوجه هاشو واگذار کن

تا یکی دو هفته بهش دست نزن اصلا 

تو گوگل مقالات خوب و جامعی هست بزن مفصل بخون 

عروس هلندی خیلی احساساتیه بترسونیش سخت بهتون اعتماد میکنه ها 

وقت خوبی گرفتی من ی ساله نگه میدارم چهار تان

اول اینکه بله دستی میشه صد درصد 

دوم اینکه ماده یکم سخت دستی میشه نسبت به نر من یادمه وقتی ماده تازه خریده بودیم جیغ میزد و دستی نمیشد ولی خب الان انقدر راحت میاد میشینه رو شونم که نگووو

روزی حداقل سه بار بیار بیرون یکم نازش کن ده دقیقه بمونه بعد بزار قفس، حس نکنه که زندانیه و اینکه یکی از روش هایی که من کردم اینع که یدونه ارزن میزاشتم تو انگشتم وقتی میومد بخوره خودش متوجه میشد که نشسته رو انگشتم و اونجوری عادت کرد

من یه دونه نر گرفتم دستیش کنم دلم سوخت جفت گرفتم واسش.الان شدن یازده تا خونم شده پرنده فروشی یه اتاق ...

ای جانممم منم اینجوری دوست دارم 

ولی برای جفت گیری فکر کنم باید حداقل یک تا دو سالشون بشه درسته؟؟؟ 

تا یکی دو هفته بهش دست نزن اصلا تو گوگل مقالات خوب و جامعی هست بزن مفصل بخون عروس هلندی خیلی احساسات ...

اره اصلا دست نزدم

گفتم کم کم تا یک هفته بمونه داخل قفس به محیط و ما عادت کنه