2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارین بیایین‼️‼️‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 70 پست
وقت خوبی گرفتی من ی ساله نگه میدارم چهار تاناول اینکه بله دستی میشه صد درصد دوم اینکه ماده یکم سخت د ...

منم ماده میترسم دستی نشه

یکم بزارم بمونه بعد یه مدت میرم سمتش الان اصلا نمیشناسه و میترسه خودشو میکوبه ب قفس

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم نمیاد تازه بعضیاشون رو با سرلاک بزرگ کردم همش رو سرو کله منن

منم داشتم یه جفت کلی بهشون می‌رسیدم ولی جوجه هاسون رو بزرگ نمی‌کردن جوجه ها تلف میشدن واگذار کردم ،یه جفت مرغ عشق گرفتم اصلا جفت گیری نمیکنن،یه جفت برزیلی گرفتم ماده رو گفتن چربی داره  ولی دلم میخواد یه پرنده دستی داشته باشم دلم گرینچیک میخواد

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

منم ماده میترسم دستی نشهیکم بزارم بمونه بعد یه مدت میرم سمتش الان اصلا نمیشناسه و میترسه خودشو میکوب ...

کاش نر میگرفتی

ن عادت میکنه منم قبلا نمیتونستم دست بزنم بهش اما الان دو تا هم جوجو اوردن که وقتی اونارم دستم میگیرم انقد اعتماد داره که اصلا گاز و اینا نمیگیره

دون خور شده گفتن بهم

بهش هفت گیاه بده بخوره خیلی خوبه 

کرم خشک بگیر بده بخوره 

به هیچ عنوان فقط ارزن نده ضعیف میشه

برنج هم ضرر داره ولی اگه هفته ای دو سه بار بدی مشکلی نیست البته بهتره بدون نمک باشه 

نون سفید هم نده بهش کلا سعی کن نون زیاد بهش ندی

سفیده تخم مرغ رنده کن بده بهش 

هویج واسش رنده کن خیلی ریز بشه 

ماکارانی بدون نمک بدون اینکه بپزی فقط بجوشون نرم بشه اون رشته های نرم بده بخوره 

اگ حوصلت نگرفت همون هفت گیاه اوکیه ولی اینای دیگم در کنارش تقویتی حساب میشه راستی حتما از پرنده فروشیا کف دریا یا همون نمک دریا بگیر بعد با گیره وصل کن به قفسش خودش هر روز نوک میزنه کلی خاصیت داره 

ظرف آبشو هر روز دو بار عوض کن قفسشو هر یه روز در میون بشور اگه کوچیکه هر روز چون عروس هلندی به کثیفی حساسه کلافه میشه توی یه محیط کثیف 

بعد اینکه با آب پاش هفته ای دوبار حمومش کن اول قفسشو بشور بعد بذار توی قفس بعد از پشت قفس روش آب بپاش مواظب باش به صورتش مخصوصا چشماش آب نباشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بهش هفت گیاه بده بخوره خیلی خوبه کرم خشک بگیر بده بخوره به هیچ عنوان فقط ارزن نده ضعیف میشهبرنج هم ض ...

صبح که بیدا میشه هی جیک جیک میکنه و میپره بالا پایین تو قفسش این از چیه؟؟؟؟ 

بهش هفت گیاه بده بخوره خیلی خوبه کرم خشک بگیر بده بخوره به هیچ عنوان فقط ارزن نده ضعیف میشهبرنج هم ض ...

بعد از صبح بیدار شده همش جیک جیک میکنه و توی قفس میپره بالا پایین انگار میخواد بیاد بیرون

نمیدونم چیکارش کنم😅

صبح که بیدا میشه هی جیک جیک میکنه و میپره بالا پایین تو قفسش این از چیه؟؟؟؟

خب بیارش بیرون معلومه توی قفس زندانی باشه جیغ میزنه بذار یساعت واسه خودش بچرخه دوباره بذارش تو قفس

بعد از صبح بیدار شده همش جیک جیک میکنه و توی قفس میپره بالا پایین انگار میخواد بیاد بیروننمیدونم چیک ...

آره دقیقا میخواد بیاد بیرون 😁 البته گاهی اوقاتم واسه جلب توجهه چون عروس هلندی بشدت اجتماعیه بهش توجه نکنی یا جیغ میزنه یا بمرور زمان افسرده میشه

خب بیارش بیرون معلومه توی قفس زندانی باشه جیغ میزنه بذار یساعت واسه خودش بچرخه دوباره بذارش تو قفس

اخه میگن یک هفته بیرون نیار و کار نداشته باش تا عادت کنه

آره دقیقا میخواد بیاد بیرون 😁 البته گاهی اوقاتم واسه جلب توجهه چون عروس هلندی بشدت اجتماعیه بهش توج ...

اخه هنوز عادت نکرده بهم گفتم یک هفته در نیارم

ولی این همش میخواد بیاد بیزون خودشو میکوبه در دیوار قفس هی میپره