2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارین بیایین‼️‼️‼️‼️‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 70 پست
دوماهه هنوز باید سرلاک بخوره بخر براش درست کن با قاشق یا سرنگ بهش بده کنارش از تخم‌مرغ ابپز و سیب زم ...

اخه امروز خریدم گفتن دون خور شده سرلاکی نیستش

میوه چیا میتونه بخوره؟ 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بال هاشونو زدید؟؟ میگن یکم از پرهاشون بزنید ک دستی بشن راسته؟؟؟

اصلا پرهاشو نزن .اگر به اشتباه شاه پرها رو بزنی دیگه درنمیاد.برای ما از صبح بیرونن تا موقع خواب .تو اتاق راه میرن .خیلی کم پرواز میکنن .صبح ها خیلی سروصدا میکنن.

نمیزنم منم نظرم همین بود گفتم اصلا نزنیمولی میگم ربطی به دستی شدنش نداره که؟؟؟

عزیزم اگه پرواز نمیکنه هنوز نیازی نیس بزنی 

دستی میشه دیگه نمیپره 

ولی اگه میپره یا خیلی ازتون میترسه و بی قراری میکنه بهتره نوک پراشو یکم بچینی ک نتونه ارتفاع بگیره 

با محیط خونه هم اشنا نیست . پرواز میکنن با شدت خودشونو میکوبن به درودیوار و اسیب های بدی میبینن ...

در قفس و باز میزارم ببندم خودش باز میکنه الان راحت دستی میشه تابستونا میتونی بهش برنج بدی تخم مرغ بد ...

برنج پخته بدون روغن و نمک

جوجس مشکلی نداره دو ماه و نیمشه

برای من پسره الان ۳ سالشه حدود ۱۰ تا کلمه صحبت می کنه و اصلا قفس رو دوست داره و همش بیرونه اما دیگه یکی از اعضای فیکس خونه ست و زور میگه و برای خودش حکمفرمایی می‌کنه واقعا شیرین و دوست داشتنیه همه چی هم میخوره 

اصلا پرهاشو نزن .اگر به اشتباه شاه پرها رو بزنی دیگه درنمیاد.برای ما از صبح بیرونن تا موقع خواب .تو ...

وا چرا درنیادعزیزم؟

جوجه اس ۶ ماهگی همه پراشو میریزه مجدد درمیاره 

بعد از اون هم سالی یکبار پرریزی میکنن مجدد پر جدید درمیارن  

اصلا پرهاشو نزن .اگر به اشتباه شاه پرها رو بزنی دیگه درنمیاد.برای ما از صبح بیرونن تا موقع خواب .تو ...

اهوم پس نمیزنم کلا 

برای من پسره الان ۳ سالشه حدود ۱۰ تا کلمه صحبت می کنه و اصلا قفس رو دوست داره و همش بیرونه اما دیگه ...

همچی میخوره یعنی غذای خودتون رو

میگن روغن و نمک و این چیزا مشکل داره که

اخه امروز خریدم گفتن دون خور شده سرلاکی نیستشمیوه چیا میتونه بخوره؟

همچی بجز اووکادو 

لبنیات هم اصلا نده 

اینارو نمیتونن هضم کنن

نون و اینا هم اصلا ...

فلفل دلمه و هویج ‌ و خیار و سیب خیلی دوست دارن 

ولی در هفته بیشتر از دوبار نده 

اسهال میگیره