2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😑😐

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

منم خیللللی عصبانیم...چن ماه پیش دوتا دبه ترشی درست کردم...یکیش شور بود یکیشم لیته...اونی ک شور بود چون جاش گرم بود روش انگار کپک زده اما اون یکی کلاسرکه خالی بود خیلیم خوشمزه و عالیـ...

هفته پیش ب شوهرم گفتم اون ترشی و وردار ببر بنداز دور بوش میاد...اونم جفتشو انداخته دور....واقعا عصبانیم انقد جیغ زدم گلوم میسوزه...دلم میخاد گریه کنم😭

💞میشه برای سلامتی پدرمادرم وبرادرام و شوهرم و نی نی تو دلم ی صلوات بفرسی؟؟؟؟؟💞👦👦👦اخه اینا تموم زندگی منن..💞هرکدومشون اگر نبودن شاید منم الان نبودم😢انشالله خدا خیرتون بده و عزیزاتونوبراتون نگه داره

خواهر شوهرم که باهاش قهرم اومده خ مادرش ماهم که تو یه ساختمونیم من طبقه بالام صداشومیشنوم میگن میخندن دوتا جاریامم اومدن عمه شوهرمم اومده تازه دخترمم رفته اونجا منم تنهام حرصم میگیره اینا نیگن میخندن حالا فردامادرشوهرمم گلگی میکنه چرانیومدی وفلان وبسان .بهونه دستش میوفته پس فرداتولدشوهرمه نمیان ومامانمم داره میاد این خانم براش قیافه میگیره

زندگی کمی مهربان باش😫
الهی😓😞

😥😥😥😥😥😥😥