2777
2789
عنوان

امروز از اون روزاس که حالم خوب نیس

116 بازدید | 17 پست

دلم گرفته دیروز تولدم بود رفیق فاب فابم ک کلا یادش نبود اون یکی رفیقمم ک من براش هدیه گرفتم دعوتش کردم خونمون حتی ی تبریک بهم نگفت😐بابام خودشو زد مریضی گرفت خابید😐😐😐مامانم ک کلا هیچی حتی غذا هم درس نکرد منم زدم بادکنکا ترکوندم گرفتم خابیدم پارتنرمم میدونست حالم بده هیچی نگفت فقط گفت عه خابیدی؟😂😂ینی ب هیچ جای کسی نبودم دیروز خیلی دلم شکست کلی رفیق دیگ هم داشتم ک اونا هم هیچ تبریکی نگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا به درک ما نی نی سایتیا مثل خونوادع هستیم البته خوبامون🤣🫂

تولد تولد تولدت مبارک بیا شمعارو فوت کن که صد سال زنده باشی

حالا آرزو‌کن 🎂

و فوت کن. پوففففف

چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

رفیقای منم پارسال منو قال گزاشتن با هم رفتن کافه کاملا درکت میکنم

خیلی ناراحت شدم فکر کن من با حال مریضی تولد رفیقمو تو تقویم از ی ماه قبل مشخص کردم انقد مریض بودم مقدور نبود برم کافه دعوتش کردم خونمون کلی خوراکی و غذا و هدیه بعد یدونه تولدت مبارک ب من نگفت🫠

اونا به درک ما نی نی سایتیا مثل خونوادع هستیم البته خوبامون🤣🫂تولد تولد تولدت مبارک بیا شمعارو فوت ...

مرسی فدات شم من🥺❤️مرسی که درکم کردی واقعا تو نینی سایت بیشتر از ادمای ب ظاهر واقعی ک کنارمن بهم توجه شد هعی🥲💔

مرسی فدات شم من🥺❤️مرسی که درکم کردی واقعا تو نینی سایت بیشتر از ادمای ب ظاهر واقعی ک کنارمن بهم توج ...

خدانکنه عزیزم❤️

منم یه سال همچین چیزی برام پیش اومد و کسایی که کلی کادو فلان براشون خریدم یه تبریکم نگفتن و خیلی آدم ناراحت میشه بنظرم این روزا بعضیا وقتی بهشون خیلی توجه میکنی پررو تر میشن من دایره ارتباطمو محدود کردم 

به هرحال امیدوارم سال جدید از زندگیت پراز اتفاقا رنگی باشه

خدانکنه عزیزم❤️منم یه سال همچین چیزی برام پیش اومد و کسایی که کلی کادو فلان براشون خریدم یه تبریکم ن ...

قربونت برم میدونی از همه بدترش این بود که من پارتنرم همیشه دورش پر از رفیقه که بهش توجه میکنن ولی من با خودم فکر میکردم منم همینه داستان دوستام ولی اصلا همچین چیزی نبود و پیشش یکم خجالت کشیدم ولی خب درست میگی باید دایره ادمای اطرافمو یکم عوض کنم🙂🩷

قربونت برم میدونی از همه بدترش این بود که من پارتنرم همیشه دورش پر از رفیقه که بهش توجه میکنن ولی من ...

میدونی عزیزم همیشه ماها فکر میکنیم اینکه خیلی رفیق داشته باشیم خوبه اما وقتی یدونه رفیق خوب داشته باشی خیلی بهتره 

خودتو بخاطر همچین آدمایی ناراحت نکن از زندگیت لذت ببر

میدونی عزیزم همیشه ماها فکر میکنیم اینکه خیلی رفیق داشته باشیم خوبه اما وقتی یدونه رفیق خوب داشته با ...

ن من زیاد رفیق ندارم همون ۳ نفرم تو زرد از اب درمیان😂💔

چشم مرسی فدات شم 

ممنونم ازت بابت حال خوبی ک بهم دادی🥰😘😘😘🥺

ن من زیاد رفیق ندارم همون ۳ نفرم تو زرد از اب درمیان😂💔چشم مرسی فدات شم ممنونم ازت بابت حال خوبی ک ...

عه خب ولشون کن 

خواهش میکنم عزیزم یه روز بعد تولد وارد یه دنیا جدید میشی انگار برو خودت برای خودت وقت بگذرون 

یه بار که بیشتر به دنیا نمیای🥰🫂