شوهرم که عمه داره که سالهاست فوت شده یه عروس داره پنج ساله عقد هست ۱۸ سالشه دو سال از من کوچیک تره من خودم چهار ساله عقدم ،این دختر بدون عروسی و هیچی توی عقد باردار شده بود و ما زمانی فهمیدم که میخواست بره بچش به دنیا بیاد😳😲 الان بچش بغلشه خونه نامزدش هست با یه خواهر شوهر ۴۰ ساله مجرد جلاد ،دختره خونوادشم اذیتش میدادن قهر میکرد میومد شش ماه یک سال خونه نامزدش میخوابید نامزدشم بی نهایت سابقه زندان داره مواد میفروشه و اینم بگم وضع خوبی نداره خونه ندارن دو تا لنگه النگو برا دختره خریده بودن همونم فروختن دادن خونه اجاره ای اما فعلا خونه مادرشوهرش زندگی میکنه ،حالا من نامزدم بهترین خونه نما شیک چهارتا اتاق پذیرایی بزرگ درست کرده بهترین ماشین کلی النگو و گردبند همه چی فراهم کرده میگه فقط یک شب تالار میگیرم اما من هی دعوا میکنم که حنابندون هم تالار خوب میخوام میدونم نباید فشار بیارم اما میدونم که آنچنانی نگیرم تا ابد دلم میمونه و غمگینم ،واقعا میدونم چطور بعضی دخترا اونقدر برا خودشون ارزش قایل نیستن دختره زشت نیست قیافش در حد خودمه ،دختر خوبیه اما خب افسوس که جز این بچه هیچی هیچی نداره البته خودش اینطور خواسته ، واقعا نمیتونم خودمو جاش تصور کنم ،منم زود عقد کردم اما حداقل دانشگاه میرم خانواده خوبی دارم نامزدم خوبه واسه خودم ارزش قائل هستم با چادر سفید نمیرم خونه بخت ..... دخترا واسه خودتون ارزش قایل باشید 😥😥😥به دختر داییم میگم من و تو خیلی ناشکریم بخدا خیلی
منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!
دقیقا اینجوری که این گفت پشت من لرزید....واقعا آدم گاهی شاید یه چیزایی از ذهنش بگذره ولی ابا داره از ...
بخدا همچین منظوری نداشتم عذاب وجدان گرفتم با این حرفت فقط برام این اتفاق جالب بود اومدم گفتم☹️☹️منم مشکلات زیاد دارم بالا گفتم ،معلوم نیست روزگار واسه من چی توی آستین داره خدا عاقبت همچون رو بخیر کنه
منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
😐عزیز من ۲۰ سالمه بعدشم مقایسه نکردم معلوم نیست روزگار واسه من چی توی آستین داره منم میترسم از سرنو ...
عزیز جان غیبت فامیل شوهرتو پیش فامیل خودت نکن اونا شوهر تورو هم مثل اونا می بینن،تو فکر می کنی باید قدر شناس باشی ولی دختر خالت میگه با چه خانواده داغونی وصلت کرده