2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
دقیقا اینجوری که این گفت پشت من لرزید....واقعا آدم گاهی شاید یه چیزایی از ذهنش بگذره ولی ابا داره از ...

بعد ب من میگه مهمان زیر ۱۰۰۰ نفر نیست 

من چکارم ب مهمانش بود این عقل نداره شوهرش دادن درگیر مقایسه اس.فکر کرد عروسی ب تعداد مهمانه

دقیقا اینجوری که این گفت پشت من لرزید....واقعا آدم گاهی شاید یه چیزایی از ذهنش بگذره ولی ابا داره از ...

بخدا همچین منظوری نداشتم عذاب وجدان گرفتم با این حرفت فقط برام این اتفاق جالب بود اومدم گفتم☹️☹️منم مشکلات زیاد دارم بالا گفتم ،معلوم نیست روزگار واسه من چی توی آستین داره خدا عاقبت همچون رو بخیر کنه

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد ب من میگه مهمان زیر ۱۰۰۰ نفر نیست من چکارم ب مهمانش بود این عقل نداره شوهرش دادن درگیر مقایسه اس ...

😐عزیز من ۲۰ سالمه بعدشم مقایسه نکردم معلوم نیست روزگار واسه من چی توی آستین داره منم میترسم از سرنوشتم

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

من چکارم ب مهمانتون بودواقعا خیلی رسم بدیه دیوونه ای مگ دستاتو حنایی کنی ی ناخن خوشگل یا یه لاک شیک ...

خونواده راضی نمیشن😅خودمم دلم میخواد بگیرم 🙃البته حنا واقعی نمی‌زنم😅

دختر بی سر و صاحب به این میگن نه اونی که خوشبخته و داره خوشحال زندگي میکنه این صاحب نداشت اینجور در به در شد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بخدا همچین منظوری نداشتم عذاب وجدان گرفتم با این حرفت فقط برام این اتفاق جالب بود اومدم گفتم☹️☹️منم ...

به نظرم به درگاه خدا استغفار کن . 

به جاش بگو خدایا شکرت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی توانایی درست استفاده کردن از نعمت هات رو بهم عطا کن .

و برای اون دختر و تمامی دخترهای دیگه دعای خیر کن بگو انشالله خدا گره از مشکلاتش باز کنه و به آرامش برسه

کجا زندکی مبکنید تو ۱۳ ۱۴سالکی عقد می‌کنید

سمت خراسان فت و فرااواننن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

😐عزیز من ۲۰ سالمه بعدشم مقایسه نکردم معلوم نیست روزگار واسه من چی توی آستین داره منم میترسم از سرنو ...

عزیز جان غیبت فامیل شوهرتو پیش فامیل خودت نکن اونا شوهر تورو هم مثل اونا می بینن،تو فکر می کنی باید قدر شناس باشی ولی دختر خالت میگه با چه خانواده داغونی وصلت کرده

فک می کنی یه عروسی ساده هم خرج داره آدم وقتی ندارع نداره دیگه من خودم شده بعضی اوقات برای هزار تون م ...

چی بگم خدا کنه یه روزی بیاد از منم جلو بزنه خوشبخت ترین باشه من دلم واقعاً براش میسوزه اما خب می‌تونست توی عقد بچه نیاره