2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
ربطی به جا و مکان نداره من شهرستان زندگی میکنم ،۸ سال پیش عروسی کردم ولی همون موقع هم نه حنابندون گر ...

چی بگم از خودم مطمعنم که بعدش شدیدا پشیمون میشم خوشبحال شما واست مهم نیست من اخلاقم این مدلیه

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

عزیزم نه خوشحالم نه خودمو خوشبخت میدونم این دنیا همش غمه منم تا الان غم داشتم از حالا به بعدم معلوم ...

انشاالله خدا خوب برات بخواد. خیر ببینی اززندگی ت.  اون خانمم که گفتی.   خیرببینه اونم. دنیا روی خوش روبهش نشون بده بحق خانم فاطمه زهرا. براش دعامیکنم

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله خدا خوب برات بخواد. خیر ببینی اززندگی ت. اون خانمم که گفتی. خیرببینه اونم. دنیا روی خوش ...

ممنونم عزیزم همچنین 💓💓

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

چی بگم از خودم مطمعنم که بعدش شدیدا پشیمون میشم خوشبحال شما واست مهم نیست من اخلاقم این مدلیه

بالاخره برای هرکسی یچیزی مهمه ،شمام این برات مهمه ولی اگر نتونید کنار بیاید باخودتون صددرصد باعث عذابتون میشه یوقتایی آدم نداره مجبوره کنار بیاد با شرایط

بالاخره برای هرکسی یچیزی مهمه ،شمام این برات مهمه ولی اگر نتونید کنار بیاید باخودتون صددرصد باعث عذا ...

شوهرم داره کافیه یکی از خونه هاشو بفروشه تا خرج تمام عروسی بشه هرچند بی منطق هست اینکار😂😂

ممنونم عزیزم همچنین 💓💓

اسم شو بگو واسم بچه شو. سرنمازشب براش دعاکنم

لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻

کاش تو تهران دنیا میومدم که اصلأ عروسی برام مهم نبود اما بخدا تو شهر کوچیکم دلم میخواد از همه اونایی ...

مگه تهرانیا عروسی نمی گیرن گلزار و رادان هم عروسی گرفتن تو اقوام ما بودن کسانی که با وام وقرض وقسط عروسی گرفتن،پولدارهایی هم بودن فقط عقد محضری کردن بدون عروسی به منطقه دارا و ندار بودن ربطی نداره

شوهرم داره کافیه یکی از خونه هاشو بفروشه تا خرج تمام عروسی بشه هرچند بی منطق هست اینکار😂😂

هنوز خام و ناپخته هستی چند سال دیگه اگر خونه رو فروختی حسرت می خوری واگر نفروختی به این افکارت می خندی

اسم شو بگو واسم بچه شو. سرنمازشب براش دعاکنم

میترسم شناسایی بشه اول اسمش امیر هست 

هنوز خام و ناپخته هستی چند سال دیگه اگر خونه رو فروختی حسرت می خوری واگر نفروختی به این افکارت می خن ...

🌹

کاش تو تهران دنیا میومدم که اصلأ عروسی برام مهم نبود اما بخدا تو شهر کوچیکم دلم میخواد از همه اونایی ...

عزیزم چرا برای خودت یک مسئله کوچیک رو بزرگ میکنی 

قبول کن که خیلی حسادت میکنی و فکر میکنی کسر شانه اگه از بقیه پایین تر باشی 

عزیزم چرا برای خودت یک مسئله کوچیک رو بزرگ میکنی قبول کن که خیلی حسادت میکنی و فکر میکنی کسر شانه اگ ...

آره عزیزم دقیقا همینطوره و اونقدر خودخوری میکنم که دیگه حالم بد میشه واسه همینم می‌خوام آنچنانی باشه