2777
2789
عنوان

از وقتی زندگی عروس عمه شوهرم رو دیدم دیگه ناشکری نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8418 بازدید | 103 پست
طرف جنوب هستیم مهمان هم زیر ۱۰۰۰ نفر نیست عزیزم 😅

من چکارم ب مهمانتون بود

واقعا خیلی رسم بدیه دیوونه ای مگ دستاتو حنایی کنی ی ناخن خوشگل یا یه لاک شیک بزن شب عروسیت لباس سفید شیک بپوش عشق کن حنابندون چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی شوهرش ندارن چه طوری ارزش قائل شه ...همه ما بهترین می خوایم

دیگه یه عروسی ساده میتونست براش بگیره مطمئن نباید توی عقد بگه میآورد بخدا اونم توی فامیل شوهر من که اونقدر میشینن پای غیبت مطمعنم تاحالا این دختر رو خورد کردن همگی

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

حس میکنم مقایسه ی خوبی نکردی به خودت غره نشو که بدجور پاشو میخوری .من هم از خیلی از اطرافیانم شرایط ...

دقیقا اینجوری که این گفت پشت من لرزید....

واقعا آدم گاهی شاید یه چیزایی از ذهنش بگذره ولی ابا داره از به زبون آوردنش ....

این دختر حتما خانواده ی خوبی نداشته که تو سیزده سالگی شوهرش دادن ! بعدشم جلوگیری که بلد نبوده و خانوادشم یادش ندادن طفلک داره این همه عذاب میکشه بعد یکی دیگه میاد میگه وای خوش به حال منکه اینجوری نیستم !

افرین طفلی چرا باید برای خودش ارزش قائل نباشه !!!کی واقعا دوست داره که برای خودش هیچ ارزشی قائل نباش ...

زمانی که هیچ اتفاقی نیفتاده بود خواهر شوهرش زنگ همه میزد حتی زنگ مامان من میزد و درد و دل میکرد که این بچه سقط کرده و فلان آبرو براش نداشته بود الان دیگه که واقعی شده خدا می‌دونه چقدر هر روز خورد بشه

منم سگ کوی حسین🖤دیوانه زنجیری روی حسین 🖤🖤 سنگباران نکنید عاشق دیوانه منم🤍سگ زنجیری عشقم چه کنم من اینم!

دقیقا اینجوری که این گفت پشت من لرزید....واقعا آدم گاهی شاید یه چیزایی از ذهنش بگذره ولی ابا داره از ...

دوستمون حرف خوبی زد گف از بدبختی بقیه حس خوبشختی نکنید . حقیقتا پشت منم لرزید .

افرین طفلی چرا باید برای خودش ارزش قائل نباشه !!!کی واقعا دوست داره که برای خودش هیچ ارزشی قائل نباش ...

دقیقا همه دوست دارن توبهترین خونه بابهترین امکانات زندگی کنن ولی گاهی شرایط یه جوری میشه که واقعانمیشه کاری کرد 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
دیگه یه عروسی ساده میتونست براش بگیره مطمئن نباید توی عقد بگه میآورد بخدا اونم توی فامیل شوهر من که ...

فک می کنی یه عروسی ساده هم خرج داره آدم وقتی ندارع نداره دیگه من خودم شده بعضی اوقات برای هزار تون موندم ....