2777
2789

من به تازگی حقوقم به پونزده تومن رسیده .....

بعد اطرافیانم هعی گیر دادن بیا ماشین بخر برای خودت....

من چهار تومن فقط قسط بانکی دارم . نزدیک سه تومنم قسط های متفرقه دارم . یعنی تقریبا نصف حقوقم واسه قسط میره .....

چجوری آخه ماشین بخرم !!!!

تازه فکر میکنم حتی اگه اون هفت تومن قسطم نداشتم باز نمیتونستم ماشین بخرم الان یه وام دویست تومنی بخوای بگیری جدا از اینکه باید سپرده بخوابونی چند ماه بمونه قسطش ماهیانه نزدیک پنج تومن میشه بعد با دویست که نمیشه کاری کرد حتی دست دوم هم نمیشه خرید !

مردم چه توقعاتی دارن نمیدونم شایدم من بلد نیستم درست خرج کنم ولی واقعا نمیشه . ولی با این حرفاشون به آدم استرس میدن 

تازه تا ماه قبل حقوقم ده تومن بود تازه یه ماهه پونزده شده!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله سر سال هیچی نخوری خرج نکنی قسط هاتو بدی وام بگیری بله ممکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ن ۱۵ تومن چی میشه وام بگیر خب

دقیقا توضیح دادم عزیزم که قسط وام ها زیاده . منم قبلا یه وام گرفتم ـ بعد نهایت بتونم دویست تومن وام بگیرم با دویست چه ماشینی میشه خرید؟

یه ساله که نمیتونی ولی حتما پس امداز کن وام خونگی اگه دور وبرت هست بردار از محل کارت وام بگیر بعد دو ...

درسته چند سال طول میکشه 

منم فعلا تو فکرش هستم اگه بشه خوردخورد طلاهای ریز بگیرم یه جورایی پس انداز کنم تا بعد چند سال بتونم بخرم 

همکارای من خیلیاشون بعد بیست سال تازه ماشین تونستن بخرن اونم بعضیا با کمک شوهراشون

بستگی داره چه ماشینی بخوای بگیری 

ماشین 200 تومنی معمولا یا پراید مدل پایینه یا ام وی ام 110 

یا ماتیز و پی کی 

موتور هندا که من میخریدم 350 هزار تومن سال 86  الان شده 100 میلیون 

یه پراید مدل 90 بهت میدن با 200 تومن که باید خوب بگردی چون مدل پایینا اکثرشون شاسی هاشون ضربه خورده 

ام وی ام هم ماشین خوبیه ولی قطعاتش گرونه 

ماتیز هم ماشین خیلی خوبیه که با 160 تومن یک تمیز کم کارشو میدن و سگ جونم هست و قطعاتشم همگی هست

بستگی داره چه ماشینی بخوای بگیری ماشین 200 تومنی معمولا یا پراید مدل پایینه یا ام وی ام 110 یا ماتیز ...

درسته ولی ماشین مدل پایین برای کسی خوبه که خودش یه کم از فنی و تعمیر ماشین سر در بیاره که هر روز نخواد ببره تعمیرگاه من بگیرم که یه خانمم و هیچی بلد نیستم دو برابر باید پول تعمیر گاه بدم 

هیچی نخوری رو خوب اومدی

والله مردم توقع دارن ازت میگن ماشین بخر بهشون بگی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم