2777
2789

سلام 

من اولین سال کنکورمه 

و تجربی هستم فرهنگیان مجاز شدم و از وقتی فهمیدم پدر و ماردم خیییلی گیر دادن که حتما باید بری فرهنگیان(میخواستم بهشون نگم مجاز شدم )

امشب خیلی استرس کشیدم سر همین موضوع و نهاییی ها هم هستن 

من واقعا از فرهنگیان متنفرم و تا امشب همش پدر و مادم میگفتن فرهنگیانی دیگه خیالت راحته مخصوصا بابام 

الان امشب بهشون خیلی عادی گفتم که علاقه ای ندارم 

پدرم شروع کرد داد و بیداد که غلط کردی و من نمیزارم رشته دیگه ای بری و اگه بری فقط شهر خودمون و اصلا حمایتت نمیکنم و اگه فرهنگیان نمیخوای کتاباتو اتیش بزن 

الان واقعا ناراحتم نمیدونم چکار کنم راهنمایی میکنی؟

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ترازت چه رشته های دیگه ای میاری؟ ببین مصاحبه رو برو تلاشت هم بکن خرابش نکنی بعد اگه تراز تیرت خوبتر شد و رشته ای که دوست داری میاری و با مشاور مشورت کردی میتونی انصراف بدی  از فرهنگیان و انتخاب رشته کنی و به خانواده هم نگی که قبول شده بودی

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

با ترازت چه رشته های دیگه ای میاری؟ ببین مصاحبه رو برو تلاشت هم بکن خرابش نکنی بعد اگه تراز تیرت خوب ...

با ترازم رشته دیگه ای نمیارم اما مطمعنم تراز تیرم خیلی عالی تر میشه و اینو کلا فیزیک یازدهم خوندم ترازم ۶ و ۵۰۰ شود مال تجربی خالص

عاشق شدم رفت .....بدحالیه