2777
2789
عنوان

مادرم منو از خونش بیرون کرد

130487 بازدید | 455 پست

می‌دونم فقط من نیستم ک هم از طرف شوهر کمبود محبت داره هم خانواده اما خب دلم خیلی گرفته خداروشکر اینجا هست آدم می‌تونه دردو دل کنه بدون اینکه کسی بشناستش🙃 دخترم دو سالو نیمشه متاسفانه عادت کرده هر روز باید ببرمش خونه بابام بدون خواهرام میمیره انگار انقد ک دوسشون داره، حالا نمیگم مادرم همیشه بد بوده بعضی وقتا پیش میاد دوسه شب پشت سر هم اونجاییم برا شام هرچی هم باشه میخوریم شاید من نخورم چون فقط غذای مورد علاقم برنجو مرغو و گوشت یا فست فوده بعضی وقتا مادرم غذاهای ساده تری درست می‌کنه اما شوهرم میخوره، امروز بخدا قصد نداشتم برم گفتم ی جوری بچه رو گول میزنم هستید بقیه شو بگم ؟ تایپش کردم از قبل 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اما خواهرم زنگ زد گفت آجی می‌خوایم برا نیلا یعنی دختر من، تاب درست کنیم با تناب حتما بیارش گفتم باشه از اونجایی هم ک دختر من عاشق تابه گفتم چه بهتر سرگرم میشه، آخه وقتی میبرمش پارک سوار تاب میشه دیگه اصلا پایین نمیاد پایینم بیارمش عین جن گرفته ها انقد گریه می‌کنه و جیغ میزنه میترسم از هوش بره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خلاصه گفتم اونجا دیگه راحته نیاز نیست بیاد پایین مگه اینکه خودش بخواد، رفتیم بابام داشت تابو نصب میکرد، بعد دخترم انقد خوشحال بود ک وصف نداشت داداشم ک ۹ سالشه نشست رو تاب دخترمم شروع ک ب جیغ زدن مامانم همش غر میزد ک پسرم برا این تاب شوق داشته فلانو بهمانو نیلا خانوم نمیزارع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد با دادو هوار بابام و خواهرام داداشم اومد پایین بش گفتم داداشی این بچس نمی‌فهمه الان من میرم خونه دیگه هی خودت بشین

بعد دخترم نشست اصلانم پایین نمیومد تا داداشم اعتراضی میکرد مامانم از اون بدتر شروع میکرد ب غر زدن سر منو خواهرام😔

بعد یه ساعت آوردمش پایین انقد جیغ زد انقد جیغ زد گوشام داشت کر میشد گفتم تا داداشم سوار شه مادرم کم اخمو تخم کنه 

فایده نداشت هی جیغ میزد بعد منم سرش جیغ زدم دیگه فقط بغض کرده بود لعنت بهم😔😔😔 من قصد نداشتم شب بمونم اما مامانم قرمه سبزی گذاشته بود خودتون میدونید قرمه سبزی بوش ک ب آدم میخوره چجوریه آدم دلش میخواد بخوره

بعد هی داشتم فکر میکردم بمونم یا برم، دیدم مادرم گفت میمونی اندازه توام اضافه کنم گفتم آره میمونم دیدم دهنشو کج کرد و ی اخم ریز کرد، منم با خنده گفتم نه نمی‌خواد اضافه کنی ناراحت میشی میرم بعد اونم خندید گفت خدا نکشتت گفتم خدا بکشتم بهتره دیگه اونم چیزی نگفت، اما دیدم ک باز رفت برنج اضافه کرد برا اینکه من بمونم

این وسط باز دخترم تا دید داداشم سوار تابه هی جیغ زدو گریع کرد منم میخواستم ب زور بخوابونمش نمیشد، مامانم باز شروع کرد ب غر زدن و فحش دادن ب دختر من 😔😔😔 هرچی از دهنش در میومد می‌گفت دیو، وحشی، سلیطه و .....می‌گفت من از نوه هم شانس ندارم این نوه ام شده و اصطلاحاتی ک مال زبان فارسی نیست شما نمی‌فهمید اگه بگم اما ب این معنی بود که ی بچه ب درد نخوره بچه من

منم دیدم اینجوریه رفتارشم وقتی گفتم میمونم دیدم قلبم شکست حالم بد شد گفتم شاید خوشش نمیاد بمونم چرا ب زور بمونم خودم ک خونه دارم برمی‌گردم خونه 

بعد رفتم وسایلمو جمع کردم دخترمم دادم خواهرم خوابوندش بعد خواهرم گفت چرا جمع کردی کجا ؟

گفتم میرم، جایی ک صاحب خونه دلش نخواد بمونم خوبیت نداره مامانم باز شروع کرد که چیه زورت میاد ی حرفی ب بچت بزنم سرمو برد و ازین حرفا منم گفتم بخاطر اون اخم و دهن کجی بود ک کردی لابد دلت نمی‌خواد بمونم زوری نیست

خواهرمم ک همیشه باهاش بحث داره سر پسر دوستیش و فرق گذاشتن شروع کرد دعوا رو و اونم فقط خواهرمو نفرین کرد طبق معمول همش میگه امیدوارم بعد عروسیت بدبخت بشی روز خوش نبینی 

واقعا دیگه خسته شدیم از دست این رفتاراش 

انتظار داره هروقت میرم اونجا من براش کار بکنم بخدا من خونه خودمم ب زور کار میکنم تنبلم یعنی هرکسی بره خونه پدرش مجبوره ک کار بکنه؟

خوب مگه مجبوری بری آنقدر به خودت بچت بی احترامی بشه؟؟

خریت محض عزیزم واقعا نباید برم خواهرمم گفت دیگه نیا اینجا انقد سبک بشی

مادرم بار اولش نیست اینجوری می‌کنه 

من الاغم باز میرم😔😔😔

حس میکنم زیاد میری گرچه خونه باباته ولی سعی کن از این به بعد کمتر بری و سرسنگین باشی هفته ای یبار بزی کافیه تو خونه خودتم میتونی براش تاب درس کنی یا بخری کاری نداره که

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘