2777
2789
عنوان

همسایه پرو

119 بازدید | 17 پست

خسته شدیم از بس همسایمون میاد خونمون ما دوست نداریم با کسی رفتو آمد کنیم داخل درو همسایها حالا خوده همسایمون به کنار دخترش رو هم میاره ۱۵ سالشه خیلی پرو هس زود میاد بالشت میزاره میخوابه وقتی هم مامانش میخاد بره بهش میگه پاشو بریم میگه من تازه خوابیدم نمیام میمونه تا چند ساعت بزور میره خونشون😏😏😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟🤨

بخدا خسته شدیم دیگه حتی مهمون هم داشته باشیم میان 

حتی ساعت ۱۰ شب هم‌میان تا دور موقع هرچی بگیم خوابمون میاد ببخشیدا اما به یه برشونم نی

بخدا خسته شدیم دیگه حتی مهمون هم داشته باشیم میان حتی ساعت ۱۰ شب هم‌میان تا دور موقع هرچی بگیم خوابم ...

احساس اونای ک بنداعدامی گردنشون هست توخونه خودمون داریم 

به آدم دوزاری ، اگرپنج زاربها بدی، باید سه زار تاوان بدی 🌹 شب همیشه شب نمیمونه 

تذکر دادی؟

ببین آخه از این بدتر که وقتی میاد مامانم میگه وای سرم درد میکنه وای میخام با همسایها دوری کنم🤦🏻‍♀️

اما اون خره وقتی نمیفهمه نمیدونیم چیکارشون کنیم مامانمم یه عادتی ک داره دلش نمیخاد دشمن سرش هم ازش ناراحت باشه 

برای ازار همسایه روز جمعه قبل غروب افتاب دعای سمات رو بخون هرهفته جمعه ها بخون خیلی نتیجه ی خوبی مید ...

بخدا ک ما نمیخوایم آزار ببینن همین ک نیان خداروشکر میکنیم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂