2777
2789

عملای زیبایی و ترندای روز 

و دهه های آخر هفتاد مثه ۷۸ ۷۹

کلا چهرشون ناز میشه ولی بقیه دهه ها با فیلر وعمل پف کرده و بدمیشن 

قصدتوهین ندارم خودمم هشتادی نیستم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عمل هم به کسی میاد کخ پایش زیبا باشه،ادم زشت،با عملم جالب نمیشه

اره 

ولی مثلا همین بوتاکس چشم گربه ای یا لیفت شقیقه نمیاد به بقیه فقط دهه هشتادیا ناز میشن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دهه های آخر هفتاد 🤭🤭

اره اشتباه گفتم دیگه نمیشد تصحیح کرد

باید میگفتم آخرای دهه هفتاد

چون هرچقدر سنت کم باشه کارای زیبایی بهتر جواب میده

مثلا عمل بینی تا زیر۳۰ بهترین نتیجه رو‌میده

بعد وقتی فیلر میزنن برای زاویه سازی و حجم دهیه

ولی وقتی سنت بره بالاتر و پوستت افتاده شه مجبوری فیلر بزنی تا حجم از دست رفته جبران شه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
چون هرچقدر سنت کم باشه کارای زیبایی بهتر جواب میدهمثلا عمل بینی تا زیر۳۰ بهترین نتیجه رو‌میدهبعد وقت ...

اره احتمالا همینه

باید نتیجه را ١٠ سال یا ٢٠ سال دیگه دید

با قدیم فرق داره الان

اون زمان از ژل های نامرغوب استفاده میکردن 

الان فیلرا برپایه هیالورونیک اسیده زیاد مضرنیس

استارتر بی علم صحبت نکن فک کنم فقط تا سرکوچه میری نون میخری میای یه کم جهان بینیت رو گسترده تر کن

چون حوصله بحث ندارم جوابتو نمیدم

حرف بعدیتم درست