2777
2789

نا امیدم. ناامیدم خیلی حال دلم خرابه 😭😭😭😭 خدا خودش رحم کنه هر کاری میکنم نمیتونم شاد باشم بیخیال باشم اصلا انگیزه ندارم همه کارام میمونه نمی‌دونم چکار کنم 😭😭 حال دلم خوب بشه یه درد هایی هست آدم به هیچکس نمیتونه بگه هیچکس من خیلی احساس غریبی میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون لحظه ک فکر میکنی موفق نمیشی دقیقا همون لحظه باید خونسردیت رو حفظ کنی و شروع کنی و فقط ببین چجوری موفق میشی

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

عزیزم ، اینجور وقتا شاید بشه به اینکه همین لحظه ای که شما دارین تایپ مبکنین، یه سری ها پر از درد و رنج و مریضی هستن فکر کنین، کسانی که عزیزانشان مریضی سخت دارن یا خودشون مریض ِ بد هستن، دلشون میخواس یک لحظه سلامتی رو داشته باشن 

تاپیک قبلیتون رو خوندم ما خونه نوساز گرفتیم خدا رو شکر ولی اونم سال اول کلی مشکل داشت 

و اینکه فکر کنین همینکه خونه دارین خیلی عالیه ، الان خیلیا مستاجرن

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****