2777
2789

از همون اول هیچکس با ما رفت و آمد نمیکنه چون مادرم اخلاقش گوهه ، بابامم از اون بدتر یه آدم بی عار و بیخیاله 

مثلاً مراسم عروسی میشه بخاطر اینکه میخوان کادو بدن نمیرن ، مگر اینکه دیگه طرف خیلی فامیل نزدیک باشه با هزارتا غر پاشن برن ، باورتون میشه عروسی پسرعموم نرفتن؟ حالا این هیچی فامیلای بابام سالی یه بار اونم عید میومدن خونمون که اونم خب درستش این بود که مامانم برای شام نگهشون داره بلاخره سالی یه بار واقعاً چیزی از آدم کم نمیشه ، ولی انقد جلو اونا اخم و تخم میکرد انقد بداخلاقی میکرد که بنده خدا ها خجالت میکشیدن ، میخواست غذا درست کنه مرغو مینداخت تو آب آبپز میشد میاورد میذاشت جلوشون بخدا بنده خدا ها اصلا نمیتونستن بخورن چون نیمرو میخوردن از اون غذا بهتر بود ، هیچوقت یادم نمیره یه بار دیدم مامانم مرغا رو سرخ نکرده رفتم برداشتم سرخ کردم اومد دید انقد منو زد موهام دسته دسته کنده شد ، من رفتم تو اتاق گفتم گرسنم نیست چون چشام باد کرده بود ولی شنیدم که میگفتن خدایی غذا خوشمزه شده ، بخاطر همین اخلاقاشون من و داداشم تبدیل به دوتا بچه ی گوشه گیر و افسرده و ترسو شدیم 

حسرت یه مسافرت دسته جمعی به دلم موند بخدا ، حسرت یه مهمونی که بشینیم با دخترای فامیل گپ بزنیم از اونایی که شبا میمونن تو خونه همدیگه و تا صبح میگن و میخندن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

واقعا رفت و آمد خیلی خوبه ما بخاطر کار همسرم رفتیم یه شهر غریب حدود ۸ سال اونجا بودیم حالا رفت و آمد داشتیم ولی خب زیاد نه دخترم خیلی افسرده و گوشه گیر شده بود ولی خدا رو شکر از وقتی برگشتیم تهران دخترم خیلی خیلی خوب شد 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

حرفات کاملا حقه

اما یادت باشه نباید ترسو و گوشه گیر باشی گلی

تو الان یه کوله بار تجربه داری

خیلی قوی تر از بقیه ای

انشالله تو زندگی آینده ی خودت با همه معاشرت میکنی و بگو بخند داری

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما اینطوریما هم پدر و مادرم مردمو ول نمیکنن دیونمون کردن

نه دیگه حد تعادل خوبه 

نه اینوری نه اونوری 

خانواده شوهر جوری هستن که هرچی کمتر رفت و آمد کنی کمتر آسیب میبینی. مثلا من پارسال ی بار دعوتشون کردم هنوزم دارم ترکشاشو میخورم! اونا هم که تا حالا تو این ۱۰ سال هیچوقت دعوتمون نکردن. حتی پاگشامونم نکردن! شاید مادرت با همچین آدمایی طرف بوده که از رفت و آمد فراری بوده

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده شوهر جوری هستن که هرچی کمتر رفت و آمد کنی کمتر آسیب میبینی. مثلا من پارسال ی بار دعوتشون کرد ...

نمیدونم والا ولی من تو این مدت خدایی هیچی از عمه هام ندیدم 

نه حرفی نه حدیثی نه حاشیه ای هیچی بخدا 

نه دیگه حد تعادل خوبه نه اینوری نه اونوری

شما مگه با پدرمادرتون زندگی میکنید؟

مگه متاهل نیستین؟

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

شما مگه با پدرمادرتون زندگی میکنید؟مگه متاهل نیستین؟

متاهلم بله تو خونه خودمم 

ولی خب رفتار های پدر و مادرم باعث شده اونا با ما هم رفت و آمد نکنن 

متاهلم بله تو خونه خودمم ولی خب رفتار های پدر و مادرم باعث شده اونا با ما هم رفت و آمد نکنن

مامانت کی شما رو کتک زد؟

تازگی؟

یا قبلا که مجرد بودین؟

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

من ک از هرچی فامیله چ طرف مادری چ پدری بدم میاد 

تا پدرم بود کم و بیش رفت آمد داشتیم 

پدرم ک رفت البته خودمم ازدواج، نمی‌خوام ریختشونو ببینم 

چون هر کدومشون ی سلام احوالپرسی کنن پشتش ی قصد و نیت پلید دارن

خیرشون ب آدم نمی‌رسه 

همون بهتر ک تنها باشه تا با آدمای سمی در رفت و امد

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم