2777
2789
عنوان

خستم ازاین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست

عزیزم بد به دلت راه نده مردا اخلاقشون با ما خانما زمین تا آسمون فرق داره اینکه تو اینقدر دلتنگشی دلیل نمیشه که اونم اینجوری باشه اون همینقدر که میدونه جات راحته خیالشم راحته 

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خاستم گفت میفرستم همین

همسر منم همينطوره خيلي اهل زنگ زدن و پيام دادن نيست، مثلا وقتي ميره مسافرت بهش ميگم چرا زنگ نميزني ميگه من اومدم سفر تو بايد بهم زنگ بزني وقتي هم من ميرم مسافرت بهش ميگم چرا زنگ نميزني ميگه تو رفتي اونجا خوشي من اينجا تنهام تو بايد زنگ بزني، در هرصورت اين منم كه بايد زنگ بزنم كلا تنبله تو زنگ زدن

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
توچهارسال اولین بارجداشدم ازش فک میکردم بهم وابستست مثل خودم انگارن انگار

گلم ازحرفات مشخصه که چقدرخودتو وابسته بهش کردی جوری که سه روز بهت زنگ نزنه افسرده میشی انگار زندگیت شده فقط اون نه عزیزم اینطور نیست نمیدونم من که همیشه اینطوره شوهرت ینی همیشه خشکه و ابراز احساسات نمیکنه یافقط الان که بهت زنگ نزده ناراحتی اما بنظرمن تو باید به اون زنگ بزنی ازش دوری بپرسی چیکارمیکنه و جویای حالش باشی نه که بشینیو غصه بخری که چرا بهت زنگ نزده درسته اونم کارش بده اماحرفم ایننه که انقدرخودتو محدود شوهرت نکن که زنگ نزنه افسرده شی باید بعدازچاهارسال اخلاقش دستت اومده باشه ازاول اینطوری بود ینی‌خشکو سردو بی احساس بود؟ یایکدفه اینطوری شد؟ یااینکه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا اینطوری؟