2777
2789
عنوان

خستم ازاین زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست

تورو گذاشته تو لیست سیاه .مشکوک میزنه بااین حال رفتی شهرستان عیادت.عیادت مهمه یا زندگیت؟حتما باید زندگیت از دست بره بعد به خودت بیای

خدایاکمک کن دوباره زندگیمو بسازم
نه  عزیزم اصلا منظورم این نیس که بیخیال شوو ولش کنی نههعه اما یجانشینو خودتو ازبین ببروانقدر فک ...

اونقدی ک من محبت میکنم وقربون صدقش هیچ کی نمیره ک شایددلشوزده باشم ازبس خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدی ک من محبت میکنم وقربون صدقش هیچ کی نمیره ک شایددلشوزده باشم ازبس خوبم 

شایدم انقدر خودتو بهش نزدیک کردی که دیگه نمیبینتت امیدوارم اینجور نباشه بازم بد به دلت راه نده سعی کن بهش زنگ بزنی بگو که نگرانش شده بودی بگو چقدر دلت براش تنگ شده وچقدرناراحت شدی ازاینکه شمارتو جواب نمیداده بنظرمن یه زنگ بزن ایناروبگو بعدم باهاش قهر کن اما توصیه من به همه دوستان تو تین دوره زمونه به هیییییییچ وجه شوهرتونو تنهانزارید حتی شوهر کوروکچلو اخوند زاده تونو 

شایدم انقدر خودتو بهش نزدیک کردی که دیگه نمیبینتت امیدوارم اینجور نباشه بازم بد به دلت راه نده سعی ک ...

اگ محبت زیادی کنم ازچشمش میفتم من نازکردن بلدنیستم

استارتر جان من تاپیک جدیدتو خوندم خواستم برات کامنت بذارم ولی قفل کردی تاپیکو، میخواستم بگم پیدا کردن یه تاپ قرمز اونم پایین تخت متاسفانه فقط نشونه یه چیزه،خیانت جنسی شوهرت با یه زنه دیگه رابطه داشته اونم تو تخت تو و تو خونه ی تو، این یه حقیقت تلخه که اگه میتونی باش کنار بیای و به فکر طلاق نیسی، اینجور مواقع مشاوره ها میگن بهترین کار اینه که جار و جنجال نکنی و تو روش نیاری چون بی حیاش میکنه و برمیگرده تو روت میگه آره اصلا دلم میخواد دوس دارم. به نظر من همین الان زنگ بزن مرکز مشاوره و بگو کمکت کنن راهنماییت کنن اونا بهتر بلدن. 

استارتر جان من تاپیک جدیدتو خوندم خواستم برات کامنت بذارم ولی قفل کردی تاپیکو، میخواستم بگم پیدا کرد ...

ممنونم دوست عزیزاینقدمشاورزنگ زدم فایده نداسته تازه من ازشوهرم قبلا جداشده بودم دوباره بخاطبجه ازدواج کردم دیگم نمیتونم فکرطلاق باشم سردرگمم دارم دیوانه میشم

ممنونم دوست عزیزاینقدمشاورزنگ زدم فایده نداسته تازه من ازشوهرم قبلا جداشده بودم دوباره بخاطبجه ازدوا ...

اگه خواسی باش در این مورد حرف بزنی، با دعوا و جنجال حرف نزن. ببین قلقش چیه با بغض و گریه و مظلو بازی بیشتر اثر داره روش یا روش دیگه بش بگو ، چه انتظاری از زنت داری که تو من نمیبینی مگه من چی برات کم گذاشتم که خیانت کردی؟ اگه انکار کرد اون تاپو نشونش بده بگو پایین تخت بود مال من که نیس،بش بگو به خاطر بچه ها و زندگیمون به خاطر خودمون گند نزن به همه چی، ولی دوست عزیزم من جای شما بودم نمیتونستم با همچین آدمی زندگی کنم بلاخره خدا بزرگه شمام نه تنها میمونی نه بی جا و مکان