2777
2789
عنوان

دختر داییم اومده پیشمون

392 بازدید | 27 پست

من یه دختر دایی دارم که علاوه بر ایندختر عمم هم میشه،  الان تقریبا 7 ساله که مامانش فوت کرده و بعد از اون تقریبا یه یکسال و نیمی هست داییم دوباره زن گرفته،  زن داییم یکم نسبت به دختر داییم حسوده و فک میکنه اگه اون نباشه داییم بیشتر بهش اهمیت میده وخلاصه که اینطوریه، از اونجایی که شغل داییمصیادیه و تقریبا از هر ماه بیست روزش رو خونه نیست زن داییم به دختر داییم گفت که بابات گفته موقعی که من خونه نیستم برو خونه باباتینا، دخترداییمم هرچی میشه به مامانم میگه، مامانم وقتی فهمید به زنداییم زگ زد و هرچی تو دهنش در اومد گفت و به دختر داییم گفت بیا پیش خودمون دختر داییمم از خدا خاسته اومد، الان یه یه هفته ایه پیش ماست، مامانم هیچوقت نمیزاره من با پسر داییم دور بخورم یا وقت بگذرونم و یا حتی برم خونه دوستم ساعت 12 شب برگردم و بعد حتی برنگردم خونه و برم خونه داییم، اما اون هرقت بخاد میره خونه داییم(منظورم از داییم دایی کوچیکمه نه بابای دختره) تازه تا دیروقت با دوستاش بیرونه هروقت بخاد با هرکسی چه با موتور چه با ماشین دور میخوره، تازه جدا از اینا یه کارایی میکنه که مامانم نمیفهمه(بحث دوست پسر و اینا نیست) بعد مامانم به من میگه از فاطمه(دختر داییم) یاد بگیر زندگیش سالمه و این چیزا، من دیگه کفری شدم باید چیکار کنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی توجه باش بنظرم سرتو گرم کن با یه حرفه ی جدید کلاس جدید درامد زایی کن

دیگه موندم چیکار کنم

الان هم باشگا میرم هم کاراته هم فوتبال

تازه دارم زبان انگلیسیم رو هم تقویت میکنم هم به فکر اینم دانش اموز بگیرم برای مدرسه کلاس بزارم، اینا هیچی دارم پولامو جمع میکنم برم دوره کاراموزی شیدینگ لب که خودمو سرگرم کنم

تازه با یکی از فامیلامون که مژه کاره حرف زدم گفت بیا پیشم همینجوری بهت یاد میدم

اذیتش نکن 

مامانتم گیر نمیده که دختره راحت باشه و یه جای امن داشته باشه و آواره نشه

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

توام ک حسودی میکنیچیکار ب کار اون مادر مرده داری خبسرت تو کار خودت باشهالان رفتار تو فرق چندانی با ن ...

من میگم مامانم گفته شما جفتتون برام مثل همین خب چرا فرق میزاره

من میگم مامانم گفته شما جفتتون برام مثل همین خب چرا فرق میزاره

مگه به حرفه؟؟مادرشوهر منم هزار بار گفته تو با دخترم فرق نداری اما من جلوش بمیرم یه آب دستم نمیده ولی دخترش بگه آخ دنیارو بهم میریزه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا