2777
2789
عنوان

دختر داییم اومده پیشمون

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 27 پست
بیچاره باباش زن گرفته اواره شده هیچکس نمیخادش😭

الان من دارم قضاوت میشم، اتفاقا اون با خیلیا صمیمی تره توی فامیلامون منم کاری به اینا ندارم میگم چرا فرق میزاره

ما ی همسایه داشتیم با دختر دوست بودیم حالا ما هم ارایش میکردبم دوست پسرداشتیم ولی به حرف پدرمون بودیم نامادری داشتبم ولی دختر همسایمون به حرف پدرو مادرنبود جواب شکننده میداد البته رفتار پدرشم کلا اشتباه بود محبت نمیکرد ولی به دوستم میگفت از دختر همسایه بادبگیر چه مودبن اونم حرص میکشید جالبه به ما میگعت ماهم ناراحت نمیشدیم میخندیدیم

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانا کلا این طورین، فک میکنن خواهر و برادرزادشون براشون می مونن در آینده خیلی چیزها بهش ثابت خواهد شد که دیگه دیره

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بابا من احساس میکنم میخاد خودشو بالا تر از من نشون بده، چون سوار موتور پسر داییم شد منم سوار موتور پسر خالم شدم بعد با تعجب به من میگه مامانت گفته بیای، اجازه داده بهت، خب حتما اجازه داده که سوار شدم

دیگه موندم چیکار کنمالان هم باشگا میرم هم کاراته هم فوتبالتازه دارم زبان انگلیسیم رو هم تقویت میکنم ...

ببین به چی علاقه داری همون رو برو دوستم مربی تکواندوعه کارهای شدینگ هم انجام میده کیک و شرینی هم درست میکنه و الان با مامانش زده تو کار سبزی و مربا ترشی دستی بر اتش داره همجا ولی چه فایده درامد کمی داره 

بنظرم تو یه رشته ورود کن همونی که دوست داری و با همون شناخته شی برا برندت هم خوبه

نه خب ببین مادرت باید سعی کنه اون دخترو تو خونه نگه داره چون تو اگر با مادرت چپ بیفتی فوق فوق دو روز با هم حرف نمی زنین

ولی اون اگر چپ بیفته می ذاره می ره

ولی واقعا دمش گرم خیلیا این مسئولیتو نمی پذیرن

عزیزم سعی کن باهاش دوست بشیاون دختر جایی نداره و شما پناهشید

من خیلی سعی کردم اما حرفایی که پشتم زد و رفتارایی که باهام کرد واقعا اذیت کننده بود

یبار خاستم برم خونشون خاست منو بپیچونه با دوست پسرش بره بیرون، خب بهم میگفتی مگه میخاستم چیکار کنم،  تازه میدونی چقد باید شعورت کم باشه که دوست پسرش گفت میخام برم پیش بچه ها گفت منم میام، خیلی ناراحت شدم که دوست پسرش دراومد گفت مگه دختر عمت نیومده پیش تو،  به دوسپسرش گفتولش کن بعد میرم پیشش منم دم خونشون پیاده کردن و رفتن، منم همون موقع اسنپ گرفتم رفتم خونه