2777
2789

من الان درگیر اینم واسه عید ۱خورده خودمو پسرم چاق شیم هی نگن چقدر لاغر شدین چقدر لاغرین

۱معضلم هم اینه که عید هم خانواده خودم توقع دارن با اونا بریم سفر هم خانواده ی شوهرم انتظار دارن با اونا باشیم

شوهرمم که خودش دوست داره با خانوادش باشه من این وسط گیر کردم

شما درگیر چه معضلاتی هستین؟؟؟؟؟؟؟

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل مالی هم که اکثرا درگیرن

کار بابامم به مشکل خورده خیلی ناراحتشم

شوهرمم ماشینو فروخته نمیدونم تا عید میتونه بخره یانه

خودم از ۱نفر پول طلبدارم نمیده شوهرم همش به خاطرش سرم غر میزنه

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

۱.ازدواج

۲.کار اوشونمون😒

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

دوس دارم خونه ام رو عوض کنم شوهرم زیر بار نمیره. میخوام بگیرم بزنمش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....