2777
2789
عنوان

راجب رابطه با مرد متاهل

238 بازدید | 6 پست

داخل نی نی سایت بودم که یک کاربر راجب این موضوع حرف زده بود نظرمو میخاستم بنویسم که متوجه شدم قفلش کرده نظرمو اینجا برات میزارم 

نظری ک میدم نظر خودمه امیدوارم بهش فکر کنی و متوجه بشی 

ادمی که متعهد نباشه با هرکسی دوستی میکنه و میره داخل رابطه اگه حتی اون دخترم بهش پا نده و درخواستشو قبول نکنه ی دختر دیگه پیدا میکنه پس مشکل اینجا مردس درسته دخترم اشتباه میکنه با ی مرد متاهل میره داخل رابطه ولی خب حقیقت اینکه این دختر نیومد سمتش دخترای دیگه هستن گاهی وقتا انتخاب خودمون غلط بوده خودمون ادمی رو انتخاب کردیم که متعهد به ما نبوده پس برچسب رو دخترای بقیه نزنیم .

نظر من اینکه اگه واسه کسی بدی خواستیم و کسیو قضاوت کردیم چند هزار برابرش برمیگرده به زندگی خودمون   

هر دوشون به یه اندازه مقصرن و هر دو کثیف و حقیرن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

درسته...اون نه یکی دیگه...بازم اون نه یکی دیگه بلاخره براش هست...اصلاً بگیم همه ی زنا قدیسه بشن تا مردا وفادار بمونن همچین وفاداری قابل قبول و ارزشمنده؟؟

کسی که چون کیس پیدا نکرده به زنش وفاداره...ولی در اصل دلش با رفتن و تنوع طلبیه فقط براش پیدا نمیشه...من حتی این که میگن هر دو مقصرن هم قبول ندارم صددرصد فردی که متاهله مقصره...این زندگی یه قانون داره اونم اینه که همه چی مخالفش هست مخالف زندگی مرگه...مخالف خوب بده...مخالف شب روزه...مخالفش هست تا معنی پیدا کنن...اگه روز نباشه شب معنی نداره...همچین زنایی هم باید باشن تا وفاداری معنا پیدا کنه...تا مشخص بشه کی وفاداره کی خیانتکار...اگه اینا نباشن چه جور مشخص بشه...یا اگه هر دو طرف بگیم مقصرن و باید خوب باشن دیگه چه جور وفاداری معنی بشه...باید یه طرف وسیله بشه برای سنجش ذات مردا...همون جور که مردایی هستن برای سنجش ذات زنای متاهل و زنایی که تو رابطه ی عاطفی هستن.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من همیشه میگم

تامرد خودش نخواد....

هیچ زنی نمی تونه از راه به درش کنه.هرچقدر زن فاسد باشه وخونه خراب کن باشه یاهی نخ بده به طرف....

تامرد سرنخ نگیره اون زن نمیتونه کاری بکنه مرد باید محکم و وفادار باشه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خوشحالم می‌بینم افرادی هستن که هم نظر منن هر بار من نظرمو داخل این موضوعات گفتم داخل نی نی سایت خانومای متاهل اصلا قبول نکردن و حتی اعتقاد داشتن ک منم یکی مثل همون دخترایم که با مردای متاهلم😂😑💔