2777
2789
عنوان

طعنه های مادر شوهرم باید چی میگفتم

239 بازدید | 12 پست

از دست مادرشوهرم خیلی حرص خوردم بهم بی احترامی کرد لال شدم نتونستم جواب بدم، مادرشوهرم عمم هست بعد دوماه رفتیم خونشون چون شهر دوریم بعد نشسته بودیم برادرشوهرم بود مادرشوهرم یهو برداشت به برادرشوهرم گفت چه فایده پسر داییت و زنش ( یعنی داداشم و زنداداشم) حقوق میگیره همش میره مسافرت و خوشگذرانی اصفهان و شیراز، پس انداز نکرده ، باید پس انداز می‌کرد خونه میخرید ، هر چی درمیارن میرن سفر و گشتن ، خیلی بدم اومد رو در روم بهم بی احترامی کرد لااقل اونجا که من بودم نمی‌گفت احساس کردم عمدا گفت اونم به لحن طعنه و مسخره کردن، بعد همین داداشم میلیون میلیون به عمم پول میده و کمک میکنه، دلم یجوری شد اگه خیلی بلده پسراش و عروساشو نصیحت کنه یا به عروسای دیگش بگه حتی ماشینم ندارن ، دیگه نمیخوام برم خونش ، وقتی میرم اونجا همش کار میکنم میگم گناه داره ولی اینجور تشکر میکنن ، اگه عروسای دیگش بیان با اینکه نزدیکن غذا درست میکنه ولی من راه دور میرم خودم انجام میدم همه چیزو ، سپردم به خدا من دیگه جوابی ندارم واسه همچین ادما

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

باید جواب میدادی هر کی هر جور خوشحاله زندگی میکنه و پولاش رو خرج میکنه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

اونم تو شهری مثل تهران کی میتونه خونه بخره 

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید جواب میدادی هر کی هر جور خوشحاله زندگی میکنه و پولاش رو خرج میکنه

عه عه اصلا احساس کردم ارزش جواب دادن هم نداره همش همینجوری حرف میزنه

فامیل همینه دیگه بدترازغریبه

عقل نداره که چی درسته چی بگه چی نگه ، بنظرم ربطی به فامیل نداره مگه فامیل شدی باید بی احترامی کنی ، مهم عقل و فهم و شعور آدمه که بویی نبردن

دست و دلبازی داشت برا خودش هم خوب نباشه برای بعضی ها ظاهراً بد نشده اگه خسیس بود که کسی ازش چیزی نمی دید مثلاً عمت.

بعد هم نه زیاد کار کن نه زیاد خوبی کن نه اعصابتو خسته کن عروس تنبل بی‌عار که حرفهای آدم به یه ورشه دوست داشتنی تره بعد هم اگه تو خواهرشی اونم عمشه کاریت نباشه بگو آرهداداشم زیادی دست ودلبازه برای همه همینطوره خودش می گیره چی گفتی

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
دست و دلبازی داشت برا خودش هم خوب نباشه برای بعضی ها ظاهراً بد نشده اگه خسیس بود که کسی ازش چیزی نمی ...

اون لحظه فقط اظهار تاسف کردم آدمایی هستن که این چیزا رو نمیفهمن روستایی و قدیمی ، میگم که نرم راحت ترم همش همینجوری حرف میزنن

میگفتی ببخشید خرجشونو شما میدین اذیتتون میکنن

همینو بگو ، خوشی مردمم نمیتونن ببینن خودشون که رنگ مسافرت و اب دریا رو ندیدن فکر میکنن همه هم باید مثل اونا باشن خداروشکر که جمع هم نکردن باز بگی یه چیزی ، با اینکه برادر من سرمایه داره خودش نمیخره سه میلیارد براش پول نیست 

حالا پسر خودش ،شوهر شما خونه داره؟شاید اینجوری گفته ک شما کمتر خرج کنید و خونه بخرید

نه داریم خداروشکر هم خونه ث ماشین ، چون درآمدش خوبه خار شده تو چشم بقیه نمیدونن چطور خودشونو تخلیه کنن