2777
2789

خطرناک نیست از ماه هشت به بعد؟

اون انقباضات بعد از ارضا شدن منظورمه

(شرمنده)

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همانا بشر گوگل را برای همچین سوالاتی آفریدخو برو تحقیق کن 😑کلی مرد مریض اینجا هست😕

همانا از بالای منبر بیا پایین.

حتما سرچ کردم و به جوابی که میخواستم نرسیدم که مجبور شدم بپرسم دیگه

همانا بشر گوگل را برای همچین سوالاتی آفریدخو برو تحقیق کن 😑کلی مرد مریض اینجا هست😕

خدا خفشون کنه همه جا هستن

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

همانا از بالای منبر بیا پایین.حتما سرچ کردم و به جوابی که میخواستم نرسیدم که مجبور شدم بپرسم دیگه

منم کلی سوال دارم ولی جرعت نمیکنم اینجا بپرسم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

چرا نشه؟

آخه من تو آخرایع بارداری خیلی سختم بود سنگین بودم حس خفگی داشتم ،رابطه معمولی هم بخاطر شوهرم داشتم خودم بدم میومد ،تعجب کردم که شما به مرحله ارگاسم هم میرسی ،معلومه از لحاظ بدنی خوب هستی🧿

آخه من تو آخرایع بارداری خیلی سختم بود سنگین بودم حس خفگی داشتم ،رابطه معمولی هم بخاطر شوهرم داشتم خ ...

من هنوز اوله ماهه هفت هستم،سنگینی از این ماه به بعد هستش.

بعد کلا بعضیا توی بارداری گرم میشن و بعضیا سرد.

من خودم قبل بارداری حالم از رابطه بهم میخورد میخواستم بالا بیارم وقتی اسمش میومد.الان هورمونام قاطی کرده اینجوری شدم.سه ماه دیگه مثل سابق میشم😅