2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم بحثم شد

619 بازدید | 59 پست

بهم حرف زد یکی تو بگو یکی من اعصابم خورد شد دست خودم نحبثد زدم زیر گریه ناخواسته یعنی سر چیزای دیگه دلم ازش پر بود انگار اینا همه رو هم جمع شده بودن یهو بغضم ترکید گریه کردم  هیچ وقت اینطوری باصدا گریه نکرده بودم اصلا دست خودم نبود نفسم به زور بالا میومد دیدم بهم میگه برا خودت گریه من صداتو نشنوم دید نفسم گرفته گفت ببرمت دکتر  ترسیده بود انگار یکم اب برام اورد در همون حالت دوباره میگفت ساکت شو گریه نکن 😐صداتو نشنوم پا میشم شیشه های پنجررو میشکنماا 

نمیفهممش حق ناراحت شدنم ندارم یعنیی این درد که دو دلم بود ی جوری باید خالی میشد

اگه میدونستم قرار انقدر بعد ازدواج اذیت شم به این زودیا ازدواج نمیکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی اون یکی من ؟ حرف همو نمیفهمین چرا

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

طلاق بگیر💔💔🥺🥺🥺

سریع نسخه طلاق پیچیده شد🙁

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم