2777
2789
عنوان

چرا انقد خبر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 141 پست
بله میدونم ولی چون دختره خودش این کاره بوده یکم آدم دیدش تغییر میکنه وگرنه کار اون سه نفر کلا غلط بو ...

دیدش برای شما فرق میکنه

برای کره ای ها هیچ فرقی نمیکنه دختره چیکار بوده هموطنشون بوده حمایتش میکنن نه مثل شما

بله دستشون درد نکنه زحمت کشیدندر حد بین المللی سعی و تلاش کردن شرف نداشتمون رو ببرناین همه بالیدم به ...

چرا دقیقا ؟

اینطور کثافتا همه جا هستن صد البته که نباید تو کشور ما باشن

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تجاوز اعدامه در صورتی که دختره باکره باشه و اینکه برای اعدام خانواده دختر باید دیه بدن.همه مگه د ...

اصلا دیه که نمیدن پول طناب دار میدن .اونم خیلی کم میشه دیه درصورتی هست که مثلا ۴ نفر باید رضایت بدن یکی مخالف میگه اعدام اون یکی باید پول دیه بده 

بله میدونم ولی چون دختره خودش این کاره بوده یکم آدم دیدش تغییر میکنه وگرنه کار اون سه نفر کلا غلط بو ...

من خودم مخالف این شغلم ولی خب ادم نمیتونه منطقشو فدای اعتقادات و سلیقه شخصیش کنه .

ولی احتمالا دادگاه یه فرقی بین دخترای عادی و اون دختر قائل بشه تو دادن حکم..بخاطر شغلش .

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

اون ورزشکارا که گوه اضافی خوردن ، کاش حبس ابد براشون ببرن اصلا برنگردن به این مملکت اما خب اینم از ن ...

شغلش این نبوده و کسایی که کره زندگی میکنن گفتن و ضمنا تو کره از این قوانین ضد زنانه نیست که چون رفتی تو اتاق با فلان مرد.مرده همه کار میتونه کنه.اونجا خداروشکر مثل ایران بی صاحاب نیست

چی میگی دقیقا حالت خوبه ایران‌حکم تجاوز اعدام هست حالا اگر دختر باشه با رضایت دختر عقدش میکنن ونصف ت ...

دقیقا برادر من دوسال سرباز زندان رجایی شهر کرج بود چندسال پیش 

هر روز اعدام تجاوز به عنف داشتن 

بلا استثنا هرروز چند مورد 

بشنو و باور نکن که اینجا اعدام صورت نمیگیره

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اصلا دیه که نمیدن پول طناب دار میدن .اونم خیلی کم میشه دیه درصورتی هست که مثلا ۴ نفر باید رضایت بدن ...

نه عزیزم دیه میدن اونم زیاده

قوانین ضد زنانه ایران دیگه همه میدونن چطوریه

شما میخوای اینطوری فکر کنی فکر کن

نه عزیزم دیه میدن اونم زیادهقوانین ضد زنانه ایران دیگه همه میدونن چطوریهشما میخوای اینطوری فکر کنی ف ...

،🤣🤣🤣خوب چه‌ربطی داره به زن خوب اگر پول گرفتن در کار باشه اگر یه پسر هم بکشن بخوان اعدام کنن باید پول بدی که اعدام بشه

شغلش این نبوده و کسایی که کره زندگی میکنن گفتن و ضمنا تو کره از این قوانین ضد زنانه نیست که چون رفتی ...

خوبه گفتم ریپلای نکنید!

چیزی که اخبار اعلام کرد، حتی من یه تیکه از پخش شبکه کره‌ای هم دیدم گفته شده که یکی از دونده‌های هول با اون دختر تو کلوب آشنا شده و برده اتاق محل اقامتش و اونجا به دوستای هول‌تر از خودش گفته بیاید(یه نقل هم میگن دوستاش تو اتاق مخفی شده بودن)

شغلش بوده یا نبوده 

عقل من میگه اول خودم باید رفتار و حرکات و کارهام رو بسنجم ، بعد دیگران را متهم کنم

از قدیم گفتن یه سوزن به خودت بزن به جوالدوز به دیگری

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

،🤣🤣🤣خوب چه‌ربطی داره به زن خوب اگر پول گرفتن در کار باشه اگر یه پسر هم بکشن بخوان اعدام کنن باید ...

نه عزیزم اگه مرد یه مرد دیگه رو بکشه هیچ دیه ای نمیده سرچ کن

دقیقا برادر من دوسال سرباز زندان رجایی شهر کرج بود چندسال پیش هر روز اعدام تجاوز به عنف داشتن بلا اس ...

وای هرروز اونم چندین مورد 

اما تو یه تاپیک دیگه دوستاتون میگفتن امار تجاوز تو کشورای دیگه بالاتره

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

خوبه گفتم ریپلای نکنید!چیزی که اخبار اعلام کرد، حتی من یه تیکه از پخش شبکه کره‌ای هم دیدم گفته شده ک ...

چون کلاب بوده شغلش این بوده؟منطقو🤣😂کلاب میرن میرقصن و با دیگران آشنا میشن 

نظر نده که کسی ریپلای نکنه🤡

دقیقا برادر من دوسال سرباز زندان رجایی شهر کرج بود چندسال پیش هر روز اعدام تجاوز به عنف داشتن بلا اس ...

یادم باشه این شات رو به دوستانی که میگن تو ایران تجاوز خیلی کمتره نشون بدم 

الان گفتین هر روز اونم روزی چند تا اعدام بابت تجاوز داریم! 

این آمار فاجعست 

مرسی گفتی

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤