2777
2789

آره خب

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

من خوشم‌نمیاد ولی خب 

اره خیلیا کراش میزنن

تو باز خواهی گشت .... مهربان تر از همیشه؛.                                  در شبی از تاریخ که                                                         این عشق دیگر نبضی نخواهد داشت....                          تایپکای قبل از ۱۴۰۴/۶/۲۰ متعلق به من نیست و گردن نمیگیرم😂🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهران گرامی اسی مَرده😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

واقعا؟

نه پس دروغ میگم

ای بابا چجوری عکسشو بذارم

بالای قسمتی که نوشته ها وارد میشن سه تا علامه اون وسطی رو بزن

اسکرین شات گوشیم خرابه نمیتونم بفرستم 

پسر با این شر۶ کنسله؟

‏بخدا عاشق نشدید عاشق شید حاضرید هرروز یچیزی به پسره دستی بدید فقط طرف غصه نخوره

❤️TaHUOra اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....