خط کش مهندسی میز نور مقوا خودکار ماشین حساب مهندسی مداد کلاسور با برگه زاپاس و شایدم کاتر
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پرسپکتیو و راندو برای چهار ترم که نمره ی بالا تری بگیرند خوبه ولی اگه بخواند به بازار کار فکر کنند ب ...
دانشجوی معماری برای اینکه بتونه ایدههاشو زنده و تاثیرگذار نشون بده باید هم در ترسیم پرسپکتیو تبحر داشته باشه و هم در راندو مهارت پیدا کنه چون این دو ابزار زبانی بصری هستن که طرح رو از روی کاغذ به دنیای واقعی نزدیک میکنن
به عقیده ی بنده باید قبل دانشگاه به نرم افزار ها تسلط داشت
به نظرم بهتره اول حداقل دو ترم دانشگاه بره تا با اصطلاحات و مفاهیم معماری آشنا بشه بعد سراغ یادگیری نرمافزارها بره وقتی پایه مفهومی قوی داشته باشه کار با نرمافزار هم خیلی راحتتر و مؤثرتر میشه